Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
A barátnőmmőn észre lehet venni, hogy teljesem szerelmes belém. Mindig csak jót mond rólam. Mindig hiányzok neki. Viszont néha az exéhez hasonlított. A régi barátja csúnyán bánt vele eléggé utálja. Mondta, hogy nagyon meg bánta. És annyira örül, hogy velem van. Kb összesen max 5 alkalommal csak a semmiből felhozta, hogy ő mennyire örül, hogy nem vele van hanem végre velem. Meg én mennyivel jobban nézek ki mint ő. Meg hogy én mindenbe jobb vagyok. Hát a pár alkalom után rá szóltam, hogy fejezze be. Azóta egyszer nem hozta fel és ő azt mondta soha eszébe se jutna az, hogy ő nem tette volna túl magát. Viszont van még 1 dolog ezt ő teljes mértékben le tagadja szerinte egyáltalán nem. Viszont az én elmondásom alapján hasonlítok a régi barátjára. Eléggé. Azóta már eltelt több hónap és tényleg nem hozta fel. De engem most kezdett el idegesíteni. Nem akarnám vele folytatni ha kiderülne, hogy úgy jött velem össze, hogy még nem tette túl magát. Már a legelső nap amikor megismertem is azzal kezdte, hogy el se hiszi, hogy vannak még normális fiúk mert az előző mennyire rossz volt más végre élhet. Bármikor megkérdeztem mindig azt mondta, hogy nagyon megbánta és sose menne vissza hozzá. De mégis fura volt nekem. Lehet még az elején nem tette túl magát?2022. márc. 27. 22:54
A kérdező szavazást indított:
Még nem tette túl magát
Ne foglalkozz már ilyen hülyeségekkel
Téged szeret és rég túltette magát
31 szavazat
1/5 anonim válasza:
Hat, az én barátom is hasonló képen szeret engem, bár mi már elég rég óta együtt vagyunk, én nem szakítanék vele akkor sem, ha kiderülne, hogy úgy jott velem össze, hogy meg nem tette túl magát az előző kapcsolatán, es szerintem te se tedd. Végül is miért számítana ez, ha teged szeret?
Szerintem egyébként itt nincs szó ilyesmiről, ne foglalkozz vele.
2/5 anonim válasza:
Szerintem a sérelmeiért nem tudott revansot venni az előző srácon, akár csak egy kiadós veszekedés formájában is, ahol szabadon a fejére olvashatja, milyen fájdalmakat okozott neki, és ezt a hozzád intézett szóömléseken keresztül próbálta letudni. Nem hiányzik neki vagy ilyenek, csak nem tudta a frusztrációját és a keserűségét a valós célpontra önteni, és ezért tüske maradt benne.
3/5 anonim válasza:
Egyet megtanultam a kapcsolatom elejéből, soha ne a multjával foglalkozz. Nagyon felesleges. Kérted, befejezte, ennél szebb nem is lehetne. Akkor aggódj ha ad rá okot is. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Természetesen a hasonlítok dolgot úgy értem, hogy külsőre
2022. márc. 28. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!