Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Mit kéne tennem?
A barátommal nemrég lettünk egy évesek, egy év van köztünk, ő 17 én 16 éves vagyok.
A szüleim összesen 2 napot engednek találkozni. Abból az egyik egy 2 órás délután, tanulós, de mi hozzuk el akkor is húgomat suliból tehát nincs időnk kettesben lenni, a másik alkalom pedig hétvége és akkor is max 6 órára engednek át.
Anyám egyfolytában jön azzal, hogy biztos a párom erőlteti ezeket a találkozókat, az ottalvás felvetése pedig őrült vitába torkollott. Általában a párom meghallgat és jól kezeli, de egy éve konkrétan semmilyen változás nem történt a szüleim részéről, egyszerűen fogalmam sincs mit tudnék csinálni.
Nem akarom elveszíteni őt a szüleim miatt.
A lefekvésről akkor ne is beszéljünk, a szüleim betegesen félnek attól, hogy le merek feküdni vele az ő engedélyük nélkül. Ez normális? Ha nem mit kéne tennem?
Nem beszéltél még a szüleiddel hogy mégis mi a bajuk a barátoddal?
Egyébként amiket írtál az alapján egy nagyon egészséges kapcsolatotok van, úgyértem hogy nincs az hogy csak egymással kell lennetek. Itt most tetszik, nemtetszik a szülő a méreg a kapcsolatban.
Egyébként azt még nem próbáltad hogy mondjuk délután "elmész az egyik barátnődhöz", akit a szüleid is ismernek, és ameddig ő falaz neked, addig lehetsz a barátoddal. Tudom hogy nem szép hazudni, de azért az durván túlzás amit a szüleid csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!