Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most normális vagy csak én reagálom túl? Ilyenkor mit
kell tenni? Én most mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akivel kicsivel több mint 1 hónapja vagyunk együtt. Amúgy nagyon szeretem meg érzem rajta hogy ő is szeret viszont vannak nagyon negatív tulajdonságai. Neki ez első kapcsolata és az első 2 hétben minden nap volt valami baja ami miatt vitatkoztunk telefonon keresztül viszont élőben minden okés volt mindig. Volt egy nagyobb vitán és azóta el telt 2 hét ami tök jó volt mert egyszer se veszekedtünk. Viszont mindent meg tudtunk eddig beszélni. Ma este viszont így a semmiből elkezdett velem flegma lenni és azt mondta hogy hadjam most békén és ne írkáljak neki. Most ez nekem nagyon szarul esett és nem tudom hogy most mi baja van mert ignorál is mert látom hogy elérhető. Máskor is csinált ilyet de akkor megbeszéltük hogy ilyet ne csináljon mert nekem rosszul esik és hogy ezzel csak nekem okoz gyakorlatilag álmatlan éjszakát de most megint csinált ilyet:/ meg azt szokta hogy ha valami nem úgy alakul ahogy ő akarja akkor ellök magától, ignorál és flegmázik (élőben / telón egyaránt). Most nem tudom hogy mit csináljak vele mert nem változtat ezeken a dolgokon amik nekem szarul esnek viszont szakítani nem szeretnék mert szeretem akármilyen toxikus is néha.
Szia! Úgy hangzik hogy mentálisan szerintem nem áll készen egy kapcsolatra:( Próbáld meg vele at beszélni, de ha ignorál folyton és ráadásul úgy hogy tudja hogy rosszul esik neked akkor szerintem szakíts vele
2022. jan. 26. 00:51
2/7 anonim válasza:
Volt ilyen barátnőm! Elég gyerekes felfogása van a csajoknak! Kiszámíthatatlan! Ha arra nem képes h normálisan beszéljen, akkor szerintem sem áll meg készen ő egy kapcsolatra! Legyen buszkeseged és egy kapcsolat 50-50% nincs olyan h “ha nincs úgy ahogy ő akarja akk durci” sokaig turtem anno én is ezt exemnek de meguntam mert meg bennem akart bűntudatot kelteni borzaszto csaj volt és csunyan kidobtam! Ennek a kapcsolatnak nincs jövője, keress egy nála jobb csajt!
2022. jan. 26. 01:14
3/7 anonim válasza:
Infantilis.
2022. jan. 26. 03:15
4/7 anonim válasza:
Valószínű túl sok vagy, túl gyakran írsz stb. Hagyd amikor kéri, majd jelentkezik vagy találkoztok. Egyébként jó csaj? Ágyban jó?
2022. jan. 26. 08:20
5/7 anonim válasza:
Ha már az első két hétben minden nap volt valami baja, ott elég nagy gáz van. És az, hogy neki ez az első kapcsolata, az messze nem mentség a hisztis viselkedésére. Nem állítom, hogy ez csak miatta van, mert semmit nem tudok a te viselkedésedről, viszont az biztos, hogy hülyeség, ha még sokáig együtt lesztek. Jelenleg egymás idejét raboljátok, és ebből a kevésből, amit leírtál, egyértelmű, hogy semmi jövője nincs a kapcsolatnak.
2022. jan. 26. 15:39
6/7 Senior Séf válasza:
17 éves, bazky! Hormonális viharok gyötrik egyfolytában. (Téged is, csak magadon nem veszed észre.)
2022. jan. 26. 15:43
7/7 anonim válasza:
1 hónapos kapcsolatban ti már többször összevesztetek? Az első két hétben végig kínja volt? Ez nem normális. Ne vedd magadra, nem a te hibád. Nála van valami bekattanva, nem biztos, hogy te ezen tudsz segíteni. Én hagynám, hogy lenyugodjon. Aztán miután észhez tért, lehet vele beszélni, hogy neked ez így nem megy, vagy összekapja magát, vagy folytatjátok külön. Akkor vergődhet a saját kedvére.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!