Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez normális, vagy csak én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális, vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni tőletek!

Az normális, ha egy srác aki udvarol nekem, húsz lány ismerőse lett Facebookon a közelmúltban? Kérdeztem tőle (a mai srácok többsége nem csak egy lánynak csapja a szelet, ebből kifolyólag tettem fel a kérdést neki... TISZTELET A KIVÉTELNEK!), hogy csak nekem udvarol-e, vagy esetleg van valaki más is? Erre az volt a válasza, hogy csak én vagyok. Nem tudom mit gondoljak... Egy hónapja ismerkedtünk meg, eddig kétszer randiztunk. Többször is említette, hogy nagyon tetszem neki, és majd a későbbiekben szeretne velem járni... viszont kicsit aggódom. Ugye nem reagálom túl a dolgokat? Bízom benne, de ez kicsit szíven ütött.

(15 éves lány vagyok, ő pedig 18)

2017. máj. 21. 21:08
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén, kevés olyan 18 éves fiú van, aki egyszerre csak egy lánynak csapná a szelet. Még akkor is, ha éppen párkapcsolatban van. Ugyanis ebben az életkorban még többre értékelik a mennyiséget sokan a minőségnél.
2017. máj. 21. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!