Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem de nem vagyok már szerelmes, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemsokára 2 éve leszünk együtt, és az utóbbi 1 hétben újra előjött bennem az hogy szakitanom kéne mint 3 hónappal ezelőtt csak akkor sikerült valahogy tullepnem rajta. Ezen a héten viszont minden percben mikor a saját gondolataimmal vagyok azt érzem hogy már nem vagyok szerelmes belé és szakitanom kéne, viszont szeretem és nem akarom megbántani és rosszat neki, hisz ő szerelmes és nagyon szeret engem és retteg attól hogy elveszíthet. Régebben mikor egy lányra ránéztem szép volt úgy voltam vele hogy nem érdekel nekem már van valakim viszont mostmár teljesen más szemmel tekintek rájuk, úgy mint akivel egy új kapcsolatot tudnék ki alakítani.
Tehát szakíts, ha nem jött volna le az írásombol. 😓
2022. febr. 19. 19:11
12/21 anonim válasza:
Szerintem ha mar ugyse erzel semmit kiprobalhatnad a hatamogott es ha tetszik csak akkor szakits. Nem ertettem soha, hogy a hazasodas meg elkotelezodes minek jo. Az ember egy allatfaj es a nagy osszehazasodas meg elkotelezodes egy nagy baromsag. Csak azert van, hogy a himek lefoglaljak a noket nehogy jojjon valaki jobb es lepjen. Most tudom jonnek majd a lepontozasok de gondoljatok bele logikusan, ezelott 2000 evvel amikor nem letezett osszehazasodas mindenki rakott mindenkit. Ez benne van a verunkbe ugyan ugy ahogy az allatokeba is. Racionalisan megkozelitve a problemad szerintem teljesen normalis amit erzel fiatal vagy es nem akarsz eleted vegeig bogot kotni a farkadra. Ki akarsz probalni mas lanyokka is dolgomat es ebbe szerintem mar nem fogsz beletorodni es ugyis szakitas lesz a vege. Vagy kiprobalhatod a hata mogott ha tudsz elni a megcsalas gondolataval(nem lennel se az elso se az utolso) :)
2022. febr. 20. 22:35
13/21 A kérdező kommentje:
Elég érdekes egy kapcsolat indítás lenne egy új csajjal, biztos nagy lenne a bizalma irántam :D
2022. febr. 20. 23:06
14/21 anonim válasza:
Teso most mondom, hogy ne kapcsolatban gondolkodj. Minek kotned le magad 20 evesen azt majd ott ne 50 fele amikor kezdesz kioregedni es kell egy allando suna amit rakjal. A lepontozast meg ereztem, mert altalaban az emberek soha nem akarjak elfogadni az igazsagot ami szemmel lathato. Elkotelezodes milyen baromsag, az evezred baromsaga.
2022. febr. 21. 15:52
15/21 anonim válasza:
14: Azert ne mindenki neveben beszelj, en srac vagyok de en pl. nem "raknek" meg minden csajt, mert nagyon keves no uti meg a szintet.
2022. febr. 21. 16:31
16/21 A kérdező kommentje:
Nyilván 20 évesen nem feltétlen ideális elköteleződni főleg úgy,hogy ő az első barátnőm.
De épp ezért olyan nehéz a döntés, ott a félelem, hogy mivan hogyha megbanom a döntést vagy esetleg ment találok olyat aki úgy szeret mint ő elfogad amilyen vagyok.
Másik oldalról viszont ott van az, hogy én nem vagyok felhőtlenül boldog mint az elején, egyfajta megszokás uralkodik már az egész kapcsolaton.
Nehéz...
2022. febr. 21. 21:59
17/21 anonim válasza:
Ne akadj fenn az apro reszleteken baratom, carpe diem most, hogy ha te csak 10-es csajokkal erzed jol magad akkor egeszsegedre en se adok egy olyan 8:50 ala. Lehet, hogy a fogalmazasom nyers volt de nem birom felfogni, hogy miert lenne az jo, hogy egy olyan korba ami a tapasztalasrol szol valaki elkotelezze magat. Arra is sorkerulhet de majd csak ott ne 28-30 fele(szerintem)
2022. febr. 21. 22:01
18/21 anonim válasza:
Sosem szeretted azt a lányt akivel most vagy. A legjobb amit tehetsz vele az, hogy szakítasz vele. Jobb embert érdemel. Ennyi. te meg menj és hajtsd fel akiket akarsz. De ilyen csajt nem érdemelsz még egyet. Vagy majd egyszer, ha benő a fejed lágya és képes leszel értékelni a másik embert és nem csak a farkad után mész.
Szívesen. :)
2022. febr. 22. 19:39
19/21 A kérdező kommentje:
Sose szerettem, ha sose szerettem volna akkor nem lettünk volna együtt 2 évig nem gondolod?
2022. febr. 22. 21:11
20/21 A kérdező kommentje:
+ nem tettem volna fel ezt a kérdést, hisz nem érdekelne mi lesz ha nem szeretném
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!