Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szeretem de nem vagyok már...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de nem vagyok már szerelmes, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nemsokára 2 éve leszünk együtt, és az utóbbi 1 hétben újra előjött bennem az hogy szakitanom kéne mint 3 hónappal ezelőtt csak akkor sikerült valahogy tullepnem rajta. Ezen a héten viszont minden percben mikor a saját gondolataimmal vagyok azt érzem hogy már nem vagyok szerelmes belé és szakitanom kéne, viszont szeretem és nem akarom megbántani és rosszat neki, hisz ő szerelmes és nagyon szeret engem és retteg attól hogy elveszíthet. Régebben mikor egy lányra ránéztem szép volt úgy voltam vele hogy nem érdekel nekem már van valakim viszont mostmár teljesen más szemmel tekintek rájuk, úgy mint akivel egy új kapcsolatot tudnék ki alakítani.

Szerintetek mit tegyek?

F/20

#nők #szerelem #párkapcsolat #szakítás #Már nem vagyok szerelmes
2022. febr. 19. 09:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
39%

Lényegtelen, hogy mit mondasz. A zászlórudad áll és rohangálnál nőből nőbe. Szóval egyszerűen hagyd a lányt. Engedd el had találjon magának olyan férfit akivel tud tervezni. Te meg menj aztán szórakozz. Majd felnősz és akkor majd kialakítasz ténylegesen egy komoly kapcsolatot. De most képtelen vagy erre a leírtak szerint.

A lányok amúgy is előbb érnek.

Szóval, hagyd a csajt. Csak neki tennél szívességet.

De amúgy komolyan. Itt ez a jó döntés. Szóvald dobd. Fájni fog. Mindenkinek. De majd idővel jobb lesz.

2022. febr. 22. 22:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!