Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem miért ilyen patkány az exem ?
7 hónap után szakítottunk. Volt itt minden csúfság mind két félről..többször utána össze jártunk még, nekem is hiányzott (a szex) 😂 nem ő. Elmondtuk egymást mindennek a másik háta mögött..de mindennek, szó szerint lelki traumákat okoztunk így egymásnak.
A lényeg hogy amikor élőben találkozunk egyből mellém szegődik, nem nagyon beszél már velem, de én amúgy nem utálom, most is elmennék vele párszor..de ő közben ugyanezt csinálja. Van párja de akkor is engem “gyaláz” ez miatt már csináltam vele durva dolgokat is, de már azt is befejeztem.
Néha ki békülünk de mindig az a vége hogy megesszük egymást. Olyan szar hírnevet csinált nekem hogy pár hónap alatt szerintem egy város megutált. Amíg előtte rendezett életem volt.
De ha élőben látom én már kedves vagyok vele inkább..ő is a szemembe , nem akarom már bántani sem de én nem tudom miért csinálja ezt hogy a sárga földbe bele temet és a szemembe meg teljesen normális. És a baj hogy a szüleim is azt hiszik hogy ő milyen kedves én meg milyen a g..i vagyok
Ez a harc 2 éve tart nálunk..azóta volt már barátnőm több is, de hogy őr nem tudom elfelejteni az biztos.
Meg direkt le fogyott ilyen pláza cicák k..ásra hogy majd úgy kifolyik a szemem (amikor nekem amúgy is tetszett) csak nyilván én is elmondtam direkt mindennek hogy le romboljam…ahogy ő is engem.
Hiába nem találkozunk sokszor max véletlen konkrétan tönkre tette az életem és nem tudom hogy állítsam le amúgy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!