Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Budapesten (akár Pest megye...

Budapesten (akár Pest megye is) tudtok olyan üzletet, ahol lehet fagyasztott patkányt kapni?

Figyelt kérdés
Még fiatal a kígyó, így viszonylag sűrűn eszik, ezért is lenne egyszerűbb csak elugrani venni a rendelés helyett. Emellett a legtöbb üzlet weboldala azt írta, hogy nincs készleten. Persze feltalálom magam és úgy is szerzek, de ha valaki ismer üzlete(ke)t, ahol biztos van és megosztja, azt igazán megköszönöm.

dec. 12. 09:05
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Első keresésre ezt dobta ki:

[link]

[link]

Lehet, hogy ezeket már ismered.

A pincénkben éppen patkányokkal háborúzok. Idén már az ötödiket temettem. Nem ajánlom fel a jövőbeni példányokat, mert mérget is tettem ki.

dec. 12. 09:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sztem az Árpád hídnál a Trionyxban tuti van, mivel eleve hüllős bolt. De ahonnan én veszem az vagy a ReptiZoo, a Szentendrei úton, az Árpád híd budai hídfője közelében, illetve itt nálunk Békásmegyeren is van a Heltai piacon az Amazonas díszállatban.
dec. 12. 10:39
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkét választ!:)
dec. 12. 12:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ma vettem a Vadon Díszállatkereskedésben, a Podmanicky utcában, a Nyugatinál.

Többféle méret is van.

dec. 13. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!