Hol van állateledelbolt Budapesten ahol árulnak fagyasztott húst?
Vidéken rengeteg ilyen bolt van, ahol nem csak a szokásos száraz tápok, konzervek vannak, hanem kifejezetten állatok etetésére szánt csirkefarhát, csirkenyak, vadnyesedék..stb. és még számtalan húsféle. Ezek olcsóbbak mintha hentesnél venném.
Tudtok ilyen boltot Budapesten? Mert én sajnos nem találtam.
Szia!
Bár a kérdés elég régi, de talán segítségül szolgálhat másoknak akik épp hasonló kérdésre keresnek választ.
Én a csepeli piacra járok, van egy nagyon jól felszerelt állat eledel bolt. Nagy választékban kapható fagyasztott húsáru, elfogadható áron (Farhát, láb, nyak, bőr, nyúl stb...) - korlátozástól függetlenül vásárolható (nincs minimum megkötés, vehetsz akár egy kilót is).
Az alábbi linken megtekinthető a csepeli piac térképe, az 57-es üzletről van szó.
Budapesten két helyen van Fanni's Barfshop, ahol 100%-ig biztos, megbízható forrásból származó fagyasztott húsok vannak:
11. kerület, Kanizsai utca
13. kerület, Szegedi út 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!