Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kicsit patkány kérdés lesz, de adnátok valami tippet?
Szóval középsulis végzős vagy, és vonzanak a kilencedikes csajok? Nincs ebben szerintem semmi, főleg ma már, mikor a csajok zöme 13, 14 évesen már tapasztaltabbak, mint bármelyik náluk idősebb fiú xD
2021. ápr. 22. 11:46
Hány éves vagy? Ha 18 elmúltál akkor 13 évessel nem feküdhetsz le, mert törvénybe ütközik. Ha a lány 14 elmúlt akkor legális. De miért nem keresel magadnak egy barátnőt?
2021. ápr. 22. 12:03
Az embert sokminden izgat, mégis sokmindenről le kell mondania. Most kell ezt megértened, most kell felnőnöd, mert később nehéz lesz.
2021. ápr. 22. 12:23
Attól h illegális, meg teheti. Sztem ez az utolsó, amiről le kéne mondanod. Örülni fognak azok a kislányok egy tapasztalt fiúnak.
Hat beszélgetsz velük, haverkodsz, nem nyomulsz, h ne legyél ijesztő. Aztán érzelmileg közel kerülsz hozzá, törődsz vele, előbb vagy utóbb meg már ő is akar szexelni. Nem tudom ehhez hol kéne ismerkedned, de ha találtál rá lányt, akkor onnantól könnyű. Én a 15-16 éveseket simán befűzöm, bár a velem egykorúakat is. 21F.
2021. ápr. 22. 13:01
#4 "Attól h illegális, meg teheti. Sztem ez az utolsó, amiről le kéne mondanod."
Az, hogy börtönbe kerül? Igen, nyílván minden ember vágya, komolyan.
Gratulálok amúgy mindkettőtöknek, gondolom anyukátok nagyon büszke lehet rátok!
2021. ápr. 22. 15:37
#4 "Én a 15-16 éveseket simán befűzöm, bár a velem egykorúakat is."
Az a baj, hogy erre még büszke is vagy, pedig még te is mondod, hogy nem nehéz, tehát nem tudom mire fel.
2021. ápr. 22. 15:39
Nem tudom minek ez a hiszti. Jó élmény a kis csajokkal lenni, bírom őket. Büszke vagyok a kommunikációs képességeimre, és ki is használom, alap. Az h anyám büszke e vagy sem, magasról leszarom. Nem függök ilyenektől.
2021. ápr. 22. 15:47
#7 Nézd, önmagában az, hogy te 15-16 évesekkel szexelsz 21 éves létedre, nem érdekel. Az, hogy ezekről a lányokról úgy beszélsz, mint könnyen kihasználható kislányokról, na az már igen.
2021. ápr. 22. 16:25
Mert azok. De mindegy nekem mi zavar téged.
2021. ápr. 22. 16:43
#9 És ha azok? Miért kell őket kihasználni? És ne legyen mindegy ki mit gondol, a karma visszaüt, ha nem holnap, majd 10 év múlva.
2021. ápr. 22. 16:47
Kapcsolódó kérdések: