Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az ötletről? Nagyon patkány dolog lenne
Figyelt kérdés
Adott egy lány akivel beszélek és én belé szerettem. Ő is küldött jeleket hogy több is lehet viszont egyszer csak láttam össze jött egymásik fiúval. Sajnos ez a fiú a rosszabbik fajta. Az a tipikus fajta aki minél több lányt akar, legujabb iPhone, göndör haj, focista. Mivel nem szeretnék rosszat a lánynak, (mert én előre látom hogy meg lesz csalva) gondoltam csinálok egy kamu lány profilt és a csávóra írok. Szerintetek patkány dolog? Végülis szerelembe háborúba mindent lehet2020. jún. 21. 08:29
1/8 anonim válasza:
Eléggé patkány dolog főleg mivel vílágít a kamu profilokról hogy kamuk.És onnan tudod hogy meg fogja csalni hogy focizik és göndör a haja?
2/8 A kérdező kommentje:
Nyilván láttam a profilját és látszott rajta milyen fajta. De nem az van hogy azzal elcsábítom csak arra kell hogy megtudjam milyen és ha igazam van akkor lépek
2020. jún. 21. 08:36
3/8 anonim válasza:
Szerintem törödj bele es enged el a lányt , ez a legjobb amit tehetsz.
4/8 anonim válasza:
Jelezném miközben képzelegsz a srácról, lépj hátra egyet és figyelj arra hogy te miket akarsz csinálni. Kiadni magad lánynak és kavarni a sz*rt? Ez hihetetlenül gyerekes. Ne a másikat ócsárold, hanem nézz bele a tükörbe, mert láthatóan nem azt hiszed magadról aki vagy.
5/8 anonim válasza:
Szerintem a kamu profilnál még az is jobb ötlet, hogy megmondod a csajnak a megérzéseidet. Biztos így sem örülne, mert beleavatkozol a kettőjük kapcsolatába, ami nem tartozik rád, de egy kamu profillal nagyot dobnál a pofátlanságon. Ahogy mondod, patkány dolog.
6/8 anonim válasza:
A gondolkodásmódod nyilván arra utal, hogy éretlen vagy. Attól, mert focista, göndörhajú, tehetős és úgy néz ki, mint a tipik fboyok, attól nem biztos, hogy ő is az, csak mert te láttad a profilját. Plusz csinálni egy kamuprofilt? És beleszólni az Ő kapcsolatukban, ismétlem NEM A TE kapcsolatodba. Ha szereted a lányt, akkor nem baszod el a kapcsolatát, csak azért, mert szerelmes vagy. Ha megcsalják legyél ott mellette, támogasd. Hidd el többet érsz majd vele.
7/8 anonim válasza:
Miről beszéltek? A kamu profil fasza dolog🤨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!