Patkánylyukba vizet önteni?
Figyelt kérdés
Néhány hete több nagy lyukat fedeztem fel a kertben. Kihelyztem csapdákat, el is kaptam az első héten 4 patkányt. Az udvar egyik sarkában voltak régi cserepek, azt fel is számoltam, már csak egy hullampala van ott, azt is kidobom, mihelyt nyit a szemétlerakó du is majd. Jelenleg az alatt van a két csapda, hogy a kutya ne ferhessen hozzá, mert ott van néhány lyukuk is. Sajnos mostanában már egyre kevesebbszer kap el a csapda, de tuti járkálnak, mivel minden nap betemetem a lyukakat, és ki vannak kaparva. Sokhelyen olvasom a kén lapot, de vízzel nem lehet próbálkozni kiönteni őket? Tudom hogy remek úszók, de hátha néhány kicsi belefulladna a fészekben. Nálam szerintem csak járnak, mivel a kertben nincs szinte semmi, nincs kaja, amit ehetnek, de a környéken sokan panaszkodnak, hogy náluk is van. Vagy mit lehetne a járatokkal kezdeni, hogy ne az én kertem alatt, kertemben közlekedjenek?2020. máj. 29. 14:43
1/10 anonim válasza:
egy próbát megér az elöntés, nem is 1x hanem többször is miután felitta a vizet a homok :)
Patkány méreggel is érdemes próbálkozni, csak olyan helyen ahol nem férnek hozzá az állatok
2/10 Quatermain válasza:
Olyan ügyesen vannak kialakítva a járataik, hogy a vízzel nem érsz el eredményt. A kénlapot tudom javasolni.
3/10 anonim válasza:
A kénpatront én is ajánlom. Nálam nagyon jól bevált
4/10 anonim válasza:
Kifüstölés , a jaratai összes dúrásai végeit legipszelni betonozni .
5/10 anonim válasza:
a rózsaszin patkányméreggel próbáld meg
Szórd bele a felét a doboznak a lyukba aztán ha elfogyott ismételd meg 3-4x
Így biztos kipusztulnak
6/10 anonim válasza:
rózsaszin dara állagú granulátum
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Erről a kén füstölésről érdemes szólni a szomszédoknak? Tehát ha náluk is van lyuk, akkor ki jön a füst? Veszelyes lehet ez állatokra, emberre?
2020. máj. 29. 17:27
8/10 mindentudó99 válasza:
Ha kijön a füst semmit se ér. Be kell mind tömni aztán a patront meggyújtva egybe bedobni aztán gyorsan azt is betömni. Csináltam régen volt babettám. A kipufogó gázt vezettem be az egyik lyukba. A többit betömtem. Jó volt az is. De legjobb a zseles patkànyméreg. Addig szórd k8 míg fogy
9/10 anonim válasza:
A vizes módszerrel óvatosan hogy ne mossa alá a házat.
Az utolsónak meg üzenem, hogy az ő lyukába kell petárdát dugni!!!
10/10 anonim válasza:
Írod hogy egyre kevesebb patkányt fogsz csapdával.Ennek nyilván az lehet az oka,hogy a patkánynak nagyon jó a szaglása és érzi, a csapdádban az előző patkány szagát.Füstöld át a csapdádat úgy hogy meggyújtasz egy újságpapírt és átfüstölöd a csapdádat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!