Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Ultrahangos pók(/rágcsáló)...

Ultrahangos pók(/rágcsáló) riasztó hatásos?

Figyelt kérdés
Tele vagyok pókcsípéssel, és mivel allergiás is vagyok rá, így extrán kellemetlen. Hatásos lehet az ultrahangos riasztó vagy van esetleg bármi más tanácsotok arra, hogy hogy űzzem el a pókokat?
tegnap 21:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezekre nincs semmi bevált módszer, de szúnyogháló kell minden ablakra. Amíg ez nincs, be fognak menni hozzád.

A másik mivel hagytad elszaporodni őket, ki kell írtanod. Erre a takarítás a jó megoldás. Fel kell szedni a parketta szegélyeket, fejre fordítani az ülőgarnitúrát, kihúzkodni a szekrényeket, és hihetetlen alapossággal kell pórszívózni a részeket. Ha ezt 2 hetente ismétled, 3-4 hónap alatt elfogynak. Utánna már csak 1-1 pók lesz, és amint meglátsz egy hálót le kell vadászni a dögöt.

Én egy 60 éves házat póktalanítottam így. Szerintem nem volt olyan vegyszer amit ne próbáltam volna, 3 féle ultrahagós bigyót vettem direkt pókra. semmit sem értek. 2-re még hálót is szőtek.

Pár éve már új házban lakok, de itt sem hagyom szaporoni őket. Mindet levadászom.

tegnap 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!