Kezdőoldal » Otthon » Kártevők » Egér tud nagyon hangos zajt...

Egér tud nagyon hangos zajt csapni?

Figyelt kérdés

Régen hallottam kis rágásokat a redőnytokból, gondolom egér volt. Tegnap viszont nagyon hangos rágás-zörgés szerű hangokat hallottam. KB 15 percig tartott, azóta síri csend van. Padlás is van meg pince is, nemtudom honnan jöhetett. Olyan szinten hangos volt, hogy felriadtam rá. Ki is néztem az ablakon mert azt hittem valami betörő az, olyan hangos zaj volt. Utána kimenetem az udvarra, de sehol semmi nem volt.

Régen is hallottam zajt, az kifejezetten olyan volt mint valami rángatózás, de jóval halkabb, és csak pár másodpercig tartott.

Patkány nemhiszem hogy feltudna menni a padlásra mert teljesen zárt. Ettől függetlenül lehet hogy talált helyet magának.

dec. 9. 13:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és a padlásfeljáróm a wcből nyílik, levan zárva, de azért van 1-2 rés amin egy egér pl letud esni hozzám a házba.
dec. 9. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Madár is lehet, hogy beszorult valahová a padláson, vagy nyest, ilyesmi. Menj fel a padlásra zseblámpával, és nézz szét. Nálunk az ereszcsatornából a cserép alatt bújt be a nyest. Ősszel behúzódik minden állat védett helyre, ahol áttelelhet. A redőnytokba kukucskálj be, de ott nem hiszem, hogy lenne valami, mert ott rendszeresen mozog a redőny.

Nem kell félned, bármi van is ott, az jobban fél tőled, mint te őtőle, és elszalad, ha közeledsz.

dec. 9. 13:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Most nem a redőnytokból jött a hang. Több irányból hallottam. Szóval vagy a pincébe van vagy a padláson. De érdekes csak egyszer hallottam kB 15 percig. Azóta semmi, szóval lehet elment.
dec. 9. 13:53
 4/6 anonim válasza:
Szia. Nálunk is ugyan ez a hangos zaj jött a padlásról. Mivel majdnem minden éjjel történt, és már nagyon zavaró volt, de semmi nem használt ellene, bekameráztuk a padlást. Nálunk cickányok voltak, hasonló kinézetre, mint az egér, is igen nagyon meglepődtünk, de valahogyan ők csinálták a nagy zajt.
dec. 10. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, tud nagyon hangos zajt csapni. Attól függ, hol járkál, rág.

Betonfödémen kohósalak volt, azon mászkált az egér, betörőre gondoltunk, egész éjjel reszkettünk, ketten, gyerekek voltunk csak otthon. Reggel apám -minden eshetőségre készen- fejszével felszerelkezve ment fel a padlásra, és szembejött vele egy egér. 🤣

dec. 10. 13:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Felmentem zseblampaval de sehol semmi... Se egér szar, semmi. Azota nem hallok semmit. Valami csörges volt éjszaka kB fél percig de az sztem az utcáról jött.
dec. 10. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!