Az ÖN városa csendes vagy zajos? nálunk ebben a kisvárosban két lomszívó izét vontatnak végig teherautóval a városon napi redszerességgel, kábé olyan hangos mint egy légvédelmi sziréna. Van még a városnak egy ősrégi nagyon zajos úttisztítója is
Ha térdig gázolnátok az el nem szállított falevélben akkor meg az lenne a bajod.
Ősz évente csak egyszer van. Kibírod.
Forgalom elég mérsékelt, gyár sincs, néha megy a láncfűrész, körfűrész, de az nem tart sokáig. Nálunk a szeméttel fűtés a probléma. Délután 3 körül kezdődik és nagyon durva bútorlap szag van egész este.
Amúgy örülj neki, hogy összeszedik és nem elégetik.
6-os és te hogyan csinálod meg a dolgaidat? Körömvágó ollóval vágod le a füvet vagy hogy? Hidd el te is zavarasz másokat, csak nem tudod.
Hozzám is beugatott a szomszéd hogy hangos a fűnyíró. Mondom bammeg a tied is. Meg a motorbiciklid is amit naponta kérszert 10 percet járatsz a ház előtt reggel 6-kor amikor én biztos nem nyírok füvet. Úgyhogy végül megegyeztünk hogy ő zavar jobban engem mint én őt és még bocsánatot is kért amiért lecseszett. :D
Én úgy csinálom meg, mint a normális emberek... Hetente-kéthetente egy óra alatt lenyírom a füvet. Elektromossal. Szomszédnak ez 3-4 nap reggeltől estig. (Ugyanakkora telek, kb ugyanakkora része füves) Benzines fűkaszával amit rángat mint valami idióta.
Flexet 6 éve használtunk utoljára 1-2 napig, más zajkeltő gépet pedig egyáltalán nem is tartunk.
Ja akkor ti ilyen csodabogarak vagytok. :D
Öröm lehet a szomszédotoknak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!