Ikeás MALM ágykeretet terveztem vásárolni. A vélemények alapján borzasztó hangos, recseg ropog használat közben. Tapasztalatokat keresek ez ügyben? Milyet érdemes venni?
Figyelt kérdés
Jobban utánaolvastam és az összes ikeás ágykeretről ez a vélemény. Nyilván olyat szeretnék venni, ami kényelmes és tartós, és nem csak a bosszúság van vele.nov. 25. 10:51
1/2 anonim válasza:
Akkor vegyél fémet,az nem recseg ropog.
Még az olcsó hajlított lemez is stabil(nekem is ilyen van) a kovácsoltvas meg pláne.
2/2 anonim válasza:
Hát nem tudom, nekünk a doboz aljú malm van, 4 fiókkal, a keret biztos nem nyikorog, nagyon nem is tud benne semmi nyikorogni. Az ágyrács már más kérdés, nyilván nem a legolcsóbb fost kell megvenni a legalja matraccal, főleg ha esetleg kicsit súlyosabb(ak) vagy(tok). Meg ugye normálisan kell összeszerelni, utánhúzni a csavarokat, stb.
Én mondjuk pont fém keretet nem vennék, nekem azzal van rossz tapasztalatom, de biztos van abból is normális minőségű.
Meg kell nézni, kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!