Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rá venni a barátnőmet, hogy növessze meg a haját?
Megint bebizonyosodott, hogy nagy az Isten állatkertje....
Bár nálunk is így volt mikor kinéztem és megtetszett a párom hosszú haja volt. (Természetes szőke derékig érő) Erre mikor randizni hívtam vállig érő bob fazonnal jött el. Egy világ omlott össze bennem. De összejöttünk és máig is együtt vagyunk. Megkértem növessze meg újra mert az nagyon tetszett és megtette. Igaz, fodrász vagyok és én mosom, szárítom, csinálom minden nap a haját. Nekem ez nem fárdság. Örömmel teszem mert ö is a kedvemben járt.
Jézusom… ha így állsz hozzá:
“Ő is szép de vannak sokkal szebbek is. A lényeg, hogy ezt eltudtam engedni. De csak azért mert a helyzetet elnézve lehet, hogy holnap ránk tőr a harmadik világháború. Különben ebben a dologban is sokkal nagyobb igényeim lennének. Másrészt már mondjuk szeretethiányos is voltam.”
… akkor inkább szakíts vele. Komolyan.
Persze, az a természetes hogy nő a haj, de az is természetes hogy kihullik egy idő után mert a hajhagymák nem bírhatják örökké, így annak akinek lassabban nő a haja, annak nincsen ideje nagyon megnöveszteni mielőtt az első hajszálak kihullanának.
Amúgy kérdező, megkérdezhetem hogy neked volt-e már hosszú hajad? Tudod te hogy az mennyi gonddal jár?
Honnan szeded, hogy tízből hét lánynak legalább derékig ér a haja? Hát nem tudom, ha én szétnézek az osztályunkban, a 19 lányból kettőnek van ilyen hosszú haja, a fenekéig viszont senkinek sem ér. És azt kérdezed, hogy a többi lány miért nem növeszti meg? Mert azzal csak a baj van! Értem én, hogy ápolható, csak nehezen. Én mikor áprilisban levágattam, pont azt kérdeztem, miért nem tettem korábban. A vége már nagyon töredezett volt, mindig fel kellett fogni, pedig azért a derékaljig érő hajat felfogni nem két perc. Többször kellett mosni, jobban hullott, több sampon kellett, mindenhová beakadt, és nagyon zavaró volt. Ezt nem várhatod el a lánytól, csak azért, mert ez izgat fel téged. És igen, én tényleg azt mondom, hogy felszínes vagy...
És azért ugye nem én vagyok az egyetlen lány, aki a barátnő helyzetében még rövidebbre vágatnám a hajam? Merthogy az, hogy a barátnőd, nem jelenti, hogy ő a teljesjogú tulajdonod is! Nem kéne, hogy ilyenekben dirigálj neki... Csak úgy mondom, hogy bár nem tudom, milyen, valószínűleg nálad jobb barátot is simán tud találni, csak úgy szórakozz. Én besokallnék eléggé ahhoz, hogy inkább olyat keressek, akinek ténylegesen én kellek, és nem az kell, akivé át akar alakítani...
16 és 17-es. Még mielőtt ilyeneket írtok olvassátok el a szöveget teljesen bár ilyen értettlen embereknek 5x ilyen regény sem lenne elég, hogy teljesen megértsék. Mint írtam a fájdalmam által van egy büszkeségem is amit nem fogok tudni elengedni. És ez nem gonoszság ez a rossz tini korom általi úgymond beteges gondolkodás módom. Na és 16-os mi az, hogy reméled, hogy nem növeszti meg. Én meg akkor ennyi erővel azt remélem, hogy neked meg holnapra kihullik az összes kopaszra. Legyél fiú vagy lány! Inkább olvassál egy kicsit..
#17 Ez attól is függ, hogy milyen iskola, melyik teleülés. Mert pl a mi sulinkban sincsen nekik túl hosszú hajuk. De sokat nem is érnének el vele mert 1 osztályba jó ha 1-2 szép lány van akik pénzéhes pcsák. De pl nézz már körül Egerbe, Debrecenbe, Pesten. Vagy esetleg Szegeden illetve Egerbe van olyan osztály ahol szinte mindenkinek olyan szép a haja! Gondolom te is valami kis településen élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!