Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem vissza a barátnőmet? 19f
Figyelt kérdés
2 napja széntmentünk barátnőmmel, mert elhidegűltünk egymástól. Igazából ő nem írt nekem és ha én próbáltam volna vele kommunikálni ő csak válaszólt. Elméletileg még szeret, de nem tudja, hogy akarja-e folytatni. Én szeretném. Azt mondta, hogy ha nem is vagyunk együtt, de legalább barátok mindenképen maradjunk. Ne írjak neki egyáltalán vagy írjak neki és ha igen akkor milyen sűrűséggel?2021. okt. 21. 14:44
1/6 anonim válasza:
Nem írásban kellene próbálkozni, hanem személyesen. Hívd fel és szervezél le egy találkozót, lehetőleg egy csendes nyugodt helyre vidd.
2/6 anonim válasza:
Elhidegültetek, úgyhogy mindenképpen kaparj utána. Nincs másik 5 milliárd nő a földön, akikkel még akár normális kapcsolatod is lehetne.
3/6 anonim válasza:
A "nem tudja, hogy akarja-e folytatni" mondat sajnos általában arra utal, hogy nem akar megbántani, de ennyi volt. Találkozzatok, szervezzetek programokat, aztán hátha újra fellángol a szerelem.:)
4/6 anonim válasza:
Ne legyél gyámoltalan és keress mást. Szivesen, 5 ezer lesz.
5/6 anonim válasza:
Nem elhidegültetek, hanem csak ő hidegült el tőled. Barátságot akar. Tapintatos, mert nem akarja lerombolni az önbizalmad. Idővel barátságot sem fog akarni.
Van még sok lány...
6/6 anonim válasza:
szerintem a Bad dragon egész jó toyokat gyárt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!