Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem tart elég jónak?
Régebben elég kövér voltam és megtalalt rolam egy kepet arrol az idoszakrol es napok ota azzal cukkol, meg mondja hogy milyen szornyen neztem ki mikor akkor alladoan mondta, hogy szeret es en vagyok a legszebb
Mar lefogytam de sose erzem jol magam mert mindig talal valamit a kulsomon amivel cukkolhat, annyira termeszetesen veszi, hogy vagyok neki, meg se fordul a fejebe, hogy masnal lenne eselyem
Pedig en hiaba voltam tulsulyos, mindig adok/adtam magamra ellentetben vele aki eves utan a szajat sem torli meg es mindig az arcan az aznapi menu,en viszont ezt sose emlitettem neki mert en szeretem es meg ezt is probalom elfogadni
Mit tehetnek, hogy ereztessem vele azt, hogy tobb vagyok mint aminek gondol, igenis mas is vonzonak lathat es hogy o is megoruljon ertem?
Jah szerintem is csak túlreagálod :/
- Ha tippelnem kell, akkor nem akarja, hogy ismételten elhízzál !
- Aki egyszer elhízott, az könnyen ismét elhízhat. Ez tény...
Csak tudatosítja neked hogy szeret téged, de ne kövesd el ismét azt a hibát !
A barátod jelenleg jónak tart, de az ember(/te) idővel változik.
És nem szeretné ha rossz irányba haladnál/változnál.
(nem szeretné ha ismét elhíznál-emlékeztet rá)
Tehát oda figyel rád ❤️
Mert szeretne egy hosszú távú kapcsolatra építeni !
De jobban járna a pasas, ha dobnád...
Jobbat érdemel nálad, az biztos !
A lányok mindent félreértenek...
Szerintem szakíts vele !
Úgyis mindjárt itt van Valentin.
Add meg neki a lehetőséget, hogy találjon magának egy jobb barátnőt !
Tedd amit jónak látsz :D
Ha nem vagy boldog az fel tud emészteni és mély sebeket ejthet rajtad , amik később is visszaütnek . Hosszútávon szakítanék és olyat keresnék aki megbecsül és nem egy felszínes seggfej :)
Az én csajom premier imádja ezeket :D
Olyan cukin fintorog olyankor, kis durci-murci :D
Imádni való mikor fanyarít az arcával , a kis cukiságom :3
Biztos mond neked valamit az a kifejezés, hogy "jóban ROSSZBAN"!
"Mit tehetnek, hogy...."
Mondjuk elfogadhatnád őt olyannak amilyen !
Ha már az elfogadást emlegeted...
Legyen az kétirányú !
A pipázós gyerekre ne hallgass!
Szerintem beszéld meg vele, hogy mit is érzel. Ha meg csak módja hogy jaj csak vicc vooolt akkor se piszkáljon vele téged ha rosszul érzed magad miatta. Állj ki magadért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!