Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért akarja a fehérneműimet hordani?
Figyelt kérdés
Idáig is kölcsön kert már sokszor, melltartót, harisnyákat, bugyikat, gondoltam jólvan tudom mire kell neki, de most megkérdezte, hogy nem bánnám-e, ha ezeket ő is hordaná a hétköznapokban, én meg úgy nem igazán tudom ezt hová tenni, aggódnom kellene?
16L
2021. dec. 22. 23:43
1/14 anonim válasza:
Szerintem csak poénkodik. Akkor viszont baj van, ha komolyan mondja.
2/14 anonim válasza:
Felizgatja. Valószínűleg szagolgatja, miközben maszturbál vagy lehet, hogy azzal maszturbál. Ez egyfajta fétis. Vannak, akik női cipőket gyűjtenek és abba maszturbálnak. Sok ilyen pasi van.
3/14 A kérdező kommentje:
Ezt amúgy tökre meg tudom érteni de az is ezzel kapcsolatos lenne, hogy hordja őket?
2021. dec. 23. 00:53
4/14 anonim válasza:
“Idáig is kölcsön kert már sokszor, melltartót, harisnyákat, bugyikat”
???
Elmebeteg.
5/14 l0m3x válasza:
Szerintem nyugodtan aggódj. Én férfi vagyok és van 10 éves bugyi is a fiókomban barinőtöl, de KÖLCSÖN? Mi a gyík? Ez nem fétis ez elmebetegség... Majd ha szakítatok, légyszi írd meg a reakcióit...
6/14 anonim válasza:
Szerintem is ez egy fajta fétis lehet, mint pl. a láb vagy a pelenka fétis.
Tényleg sok ilyen férfi van és ez abszolút nem elmebetegség.
Én hagynám neki, hogy nyugodtan hordja.
7/14 l0m3x válasza:
Akkor hordhatja az édesanyukája bugyiát is? Fétis.
8/14 anonim válasza:
Fétis! Jól gondold át, hogy akarod-e komolyabbra fordítani ezt a kapcsolatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!