Lidl fehérneműi milyen minőségűek?
Bugyikról nem tudok nyilatkozni, de a boxerek borzalmasak. Sok 10 év óta meglévő boxerem jobb állapotban van mint a lidl-s.
Nagyon silány ruhákat(meg minden mást) árul
A női fehérneműkről nem tudok nyilatkozni, mivel férfi vagyok.
A legjobb boxereim, alsónadrágjaim és zoknijaim a Lidl-ből és az Aldiból vannak, messze jobb minőségűek és kényelmesebbek mint az ötször annyiba kerülő márkás társaik.
A pamut francia bugyik, tangák szerintem szuperek, kényelmesek és tartósak is. Én jópár éve hordom őket, semmi bajuk.
A spagetti pántos trikóikat is szeretem, csak ritkán van XS-es, illetve vettem ott merevítő nélküli melltartót, azt is nagyon kényelmes.
Van onnan zoknim is, 7 pár volt egy csomagban, a talpán angolul a hét napjai vannak. Azokkal nem teljesen vagyok megelégedve, elég durva tapintásúak lettek pár mosás után, viszont nem lyukadt ki, szóval az árát úgy gondolom megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!