Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért akarja a fehérneműimet hordani?
Idáig is kölcsön kert már sokszor, melltartót, harisnyákat, bugyikat, gondoltam jólvan tudom mire kell neki, de most megkérdezte, hogy nem bánnám-e, ha ezeket ő is hordaná a hétköznapokban, én meg úgy nem igazán tudom ezt hová tenni, aggódnom kellene?
16L
Súlyos szavakat dobáltok, de pontosan miért is?
Miért degenerált és elmebeteg?
Ezt énse igazán értem. Mármint tényleg fontold meg kérdező, hogy akarsz e vele lenni. De attól még nem lesz degenerált vagy elmebeteg. Férfi és női ruhát akar hordani. Lehet fura, de mégha kiderülne, h transzgender, akkor se lenne az. Tény hogy kérdezőnek lehet elég ok egy szakításra, szerintem se fér bele ez minden kapcsolatba, de az a degeneralt, aki ilyet mond a másikra ok nélkül.
Kérdezőnek, szerintem csak izgatja az egész. Valószínűleg senkinek nem mondana el, es hát általában ez nem szokott annyira gyakori dologgá válni, legalábbis szerintem par alkalom es megunja. Szerintem ne aggódj, de beszélj vele erről, és inkább próbáld vele megbeszélni, mondd el neki h furanak talalod a helyzetet, és ne ránk hallgas jobban jársz😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!