Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A barátom miért akarja a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom miért akarja a fehérneműimet hordani?

Figyelt kérdés

Idáig is kölcsön kert már sokszor, melltartót, harisnyákat, bugyikat, gondoltam jólvan tudom mire kell neki, de most megkérdezte, hogy nem bánnám-e, ha ezeket ő is hordaná a hétköznapokban, én meg úgy nem igazán tudom ezt hová tenni, aggódnom kellene?

16L

2021. dec. 22. 23:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az sem 100-as, aki azt írja, hogy normális. Az ilyen fétis és velejárója is degeneráltság, elmebetegség.
2022. febr. 9. 15:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Súlyos szavakat dobáltok, de pontosan miért is?

Miért degenerált és elmebeteg?

2022. febr. 9. 17:03
 13/14 anonim ***** válasza:
53%

Ezt énse igazán értem. Mármint tényleg fontold meg kérdező, hogy akarsz e vele lenni. De attól még nem lesz degenerált vagy elmebeteg. Férfi és női ruhát akar hordani. Lehet fura, de mégha kiderülne, h transzgender, akkor se lenne az. Tény hogy kérdezőnek lehet elég ok egy szakításra, szerintem se fér bele ez minden kapcsolatba, de az a degeneralt, aki ilyet mond a másikra ok nélkül.

Kérdezőnek, szerintem csak izgatja az egész. Valószínűleg senkinek nem mondana el, es hát általában ez nem szokott annyira gyakori dologgá válni, legalábbis szerintem par alkalom es megunja. Szerintem ne aggódj, de beszélj vele erről, és inkább próbáld vele megbeszélni, mondd el neki h furanak talalod a helyzetet, és ne ránk hallgas jobban jársz😉

2022. febr. 9. 23:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egyáltalán nem haragszom rá, vagy semmi ilyesmi, örömmel boldoggá teszem, csak kicsit fura volt először aztán gondoltam, hátha van valakinek ilyesmi tapasztalata, mert nekem még nem igazán van😅
2022. febr. 9. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!