Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem tart elég jónak?
Régebben elég kövér voltam és megtalalt rolam egy kepet arrol az idoszakrol es napok ota azzal cukkol, meg mondja hogy milyen szornyen neztem ki mikor akkor alladoan mondta, hogy szeret es en vagyok a legszebb
Mar lefogytam de sose erzem jol magam mert mindig talal valamit a kulsomon amivel cukkolhat, annyira termeszetesen veszi, hogy vagyok neki, meg se fordul a fejebe, hogy masnal lenne eselyem
Pedig en hiaba voltam tulsulyos, mindig adok/adtam magamra ellentetben vele aki eves utan a szajat sem torli meg es mindig az arcan az aznapi menu,en viszont ezt sose emlitettem neki mert en szeretem es meg ezt is probalom elfogadni
Mit tehetnek, hogy ereztessem vele azt, hogy tobb vagyok mint aminek gondol, igenis mas is vonzonak lathat es hogy o is megoruljon ertem?
Bocsi hogy visszakérdezek, de hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt?
Csak azért, mert normális ember (akár nő, akár férfi) nem mond ilyeneket annak akit szeret.
✅ Bocs de sztem nálad van a baj.
1️⃣ "én viszont ezt sose emlitettem neki mert en szeretem es meg ezt is probalom elfogadni"
- agyadra ment ez az "elfogadás" eszme...
- az meg a te bajod ha nem szólsz neki, pedig teljesen normális lenne
- MERT ÍGY MŰKÖDIK EGY KAPCSOLAT ! (Ő tesz a kapcsolatotokért,te meg szarsz bele..)
2️⃣ "...igenis mas is vonzonak lathat es hogy o is megoruljon ertem?
- más csak megdugna és eldobna, ő viszont folyamatosan törődik veled
- mert a jövőt veled képzeli el.Foglalkozik veled, odafigyel rád,de ez sem elég neked...
🆘 Én sajnálom a srácot, ha látná ezt, hogy miket írogatsz...
✅ Más lány össze tenné a kezét, ha ilyen pasija lenne.
✅ FELVILÁGOSÍTLAK ! EZT ÚGY HÍVJÁK , HOGY TÖRŐDÉS !
✅ Ha nem monddaná ezeket, akkor azt jelenti, hogy szarik a kapcsolatotokra.
✅ És csak idők kérdése, hogy mikor lesz elege és vált.
✅ Helyette törődik veled, és utat mutat, mik az igényei ! Elvárásai.
✅ ERGO - TEHÁT - szeretne megtartani téged ...
✅ Ezt hogy nem lehet megérteni/felfogni ?
Amúgy, pipas gyerek, honnan veszed hogy ez a fiú törődik vele, meg közös jövőt írt le?
Én nem láttam ilyet. És a sértegetést nem nevezném törödésnek.
❎ Sehol nem beszéltek "sértegetésről", hol látsz ilyet ?
♥️ Csak a törődést emlegeti.
♥️ "alladoan mondta, hogy szeret es en vagyok a legszebb"
❎ Sajnálom, de sztem neked se lesz egészséges/boldog kapcsolatod...
❌ Kérdező ! Ha rájuk hallgatsz, elfogod cseszni a kapcsolatod...
"Mit tehetnek, hogy ereztessem vele azt, hogy tobb vagyok mint aminek gondol"
ha a sajat parodnak ezt kell bizongatnod, akkor nem kene egyutt lenne veled. pukkadjon meg a maganyaban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!