Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul érzem magam miután a barátom "fogdossot". Ez
normális?
Figyelt kérdés
Együtt vagyunk már pár hónapja, semmit nem erőltetet soha, ahogy ezt sem, szóval egyáltalán nem vele van a probléma. Amikor a fenekemet fogta meg az igazából egyáltalán nem zavart, viszont amikor megkérdezte, hogy megfoghatja-e a melleimet egyrészt lefagytam, majd sírhatnékom támadt, de rábólintotam, azóta pedig folyamatosan ott van bennem ez a kellemetlen érzés. Ez mitől jöhetett elő? Soha senki nem zaklatott szexuálisan és mint mondtam ő sem erőltette, meg semmi így nem nagyon értem, hogy miért érintett ennyire meg. Meg kéne vele ezt beszélnem?
Neked is kívánnod kell, hogy megérintsen, megsimogasson. Lehet, te erre még nem vagy készen.
2021. dec. 19. 00:44
2/17 anonim válasza:
Én sem értem, vele is megbeszélheted, de anyukád is megkérdezném erről, mégis csak nő meg tapasztalt.
2021. dec. 19. 00:45
3/17 anonim válasza:
Én is utálom, ha ott fognak meg. Van ilyen, nem kell ehhez semmilyen trauma. Mondd meg neki, hogy máshol fogdosson.
2021. dec. 19. 00:51
4/17 anonim válasza:
Együtt vagytok, de nem vagy szerelmes belé. Ő viszont fiúból van, és fontosabbak neki a testi dolgok. Hány éves vagy? Egyet jegyezz meg: soha senki kedvéért ne egyezz bele olyanba, ami neked nem esik jól!
2021. dec. 19. 00:56
5/17 anonim válasza:
Anyukáddal ezt ne beszéldmeg. Hiddel jobb ha nem tudja, ugyis tudja de nem akarja hallani.
Lefagytál mert nem voltál még kész a tapizásra, ugyhogy innen már nincs vissza út. Legközelebb mondj nemet a cicitapira...bár igazából már túlvagy rajta ez benned marad.
Viszont hamar eljuttok oda hogy a bugyidba nyúlna,na arra még mondhatsz nemet.
Ha szeret megérti és várni is fog...egy darabig.
2021. dec. 19. 01:10
6/17 anonim válasza:
Azért érezted kellemetlenül, mert megkérdezte. "bocsi, megfoghatom a melled?" Mint egy tárgyat. Így érzelemmentes, én sem szeretném.
Más ha heves csókolózás közben eltéved a keze, és óvatosan közelít olyan helyekre is ahol eddig még nem járt, és figyeli a reakcióidat. Úgyis elhúzódsz ha Te nem szeretnéd.
2021. dec. 19. 14:31
7/17 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2021. dec. 19. 18:05
8/17 anonim válasza:
ja ez bennem is felmerült hány éves vagy?
2021. dec. 19. 18:25
9/17 A kérdező kommentje:
Mindketten 18 évesek vagyunk, egyébként köszönöm a válaszokat.
2021. dec. 19. 19:05
10/17 anonim válasza:
Szexuálisan vonzódsz hozzá vagy csak érzelmileg,lelkileg? Mert,ha nem akkor lehet,hogy aszexuális vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!