Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jol teszem ha nelkulem elmegy a baratom bulizni?
Figyelt kérdés
A baratomat meghivtak egy hazi buliba a baratai, akiket en is ismerek, meg egesz joban vagyok veluk de nem vagyunk olyan kozeliek. Engem ezert meg sem hivtak, amit egyebkent meg is ertek mert annyira nem is szivesen mentem volna el, nekem kicsit idegenek. Regebben volt mar egy ilyen, es masok tanacsara kivertem a hisztit a baratomnal hogy miert nelkulem akar menni. ( ennek az lett a vege h en karantenba kerultem szval igy se ugy se mehettem el, de o elment) most vissza gondolva lehet h ez az egesz ugy jott le h en nem engedem a baratomnak h nelkulem bulizzon a barataival? Ti elengeditek a parotokat nelkuletek a barataival hazi buliba. Nyilvan vannak lanyok is, de ok csak baratai es nekik is parjuk van. Jol teszem h most nem hisztizek v multkor tettem jol amikor nem akartam ezt. Lehet kicsit tultoltam es tul feltekeny voltam, nem akarom eltaszitank magamtol ezzel a baratom.2022. jan. 9. 22:28
1/4 anonim válasza:
Ne hisztizz. Ha mindig hisztiznél, amikor nélküled megy valahova (buliba, barátokkal találkozni, stb), esélyes, hogy eltaszítanád magadtól. Ennek így olyan hatása van, mintha azt feltételeznéd róla, az első adandó alkalommal megcsal. Az pedig senkinek se jön be, ha a barátja/barátnője ezt gondolja róla.
2/4 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha a párom nélkülem megy el szórakozni a barátaival, mert megbízom benne. Szerintem te is engedd el nyugodtan, hiszen említetted, hogy a többieknek is kapcsolatban vannak.
3/4 anonim válasza:
Ne hisztizz. Én biztos nem tűrném el, nem vagyok birka + mindenkinek jár egy kis “ én idő”.
4/4 anonim válasza:
Miért ne engednék? Sem az anyja sem a főnöke nem vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!