Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most nem azért de ezt nem lányokra szokták mondani?
Figyelt kérdés
Szóval van egy csajszi,aztán látta az egyik képemet,és oda írta alá hogy "huu de jól nézel ki,tiszta golyó érett vagy" :D
Nem tudtam hova tenni a dolgot...ezt lányoknak szokták csak mondani nem?
2021. júl. 10. 13:36
1/9 anonim válasza:
Szerintem ezt senkinek nem szokták mondani? Mi az hogy golyó érett?
2/9 anonim válasza:
Még senkitől sem hallottam ilyet, hogy bárkinek is mondta volna ezt:D
3/9 anonim válasza:
A "golyó érett" nem bók, azt jelenti hogy szerinte téged főbe kéne lőni.
4/9 A kérdező kommentje:
Jóban vagyok vele szóval nem hiszem,egyébként mi lányoknak/ra szoktuk mondani.
2021. júl. 10. 18:12
5/9 anonim válasza:
De mit jelent? Esküszöm, mostmár érdekel :D
6/9 anonim válasza:
#4 attól még ugyanúgy azt jelenti hogy főbe kéne lőni, nem pedig azt hogy b#szható
7/9 A kérdező kommentje:
6 neked komoly gondjaid vannak :D
2021. júl. 10. 21:40
8/9 anonim válasza:
#7 Pedig én is csak így hallottam használni, nem csak a hatos válaszoló. A golyó érett a fegyverből kilőtt golyóra utal, te és a barátaid rosszul használjátok. A baráti társaságodon kívül hallottad bárki mástól, hogy így használja?
9/9 anonim válasza:
Még nem hallottam erről a kifejezésről
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!