Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnátok bocsátani a barátotoknak, hogy dr*gozott?
Figyelt kérdés
Meg tudnátok bocsátani annak az embernek akivel az életeteket tervezitek?
3 éve vagyunk együtt és elég komoly a kapcsolatunk. Mielőtt megismert elég keményen csinálta, de miattam leszokott érte. Összesen a 3 év alatt 2x csinálta, de úgy, hogy megmondta a szemembe hogy ezt tette. Az elsőualkalomkor megmondtam neki, hogyha még egyszer megtörténik engem elveszít. Most elég komoly gondok vannak az én, az ő családjában és kettőnk közt is és megtörtént újra. 3 napja ez jár az eszemben és arra jutottam, hogy nem tudom magam gyűlölöm e ezmiatt vagy őt….
2021. máj. 31. 09:42
21/22 A kérdező kommentje:
Otthon bezárkózva a fürdőben csinaláta, egyáltalán ne volt agresszív, sőt inkább még kedvesebb mint általaban. Én nagyon ellenzem a drogot, nem próbáltam soha életemben de ez az egy dolog amitől megőrülök. Viszont nagyon szeretem és nem akarom ez miatt elveszíteni, de azt sem fogom eltűrni, hogy ezt csinálja.
2021. jún. 1. 12:27
22/22 anonim válasza:
Dehogynem, el fogod te azt tűrni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!