Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok, ti lemondanátok más...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti lemondanátok más fiúk nézegetéséről, ha barátotok lenne?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nézegetés alatt mit értesz? Mert nyilván szemem attól még van, hogy kapcsolatban vagyok, elismerem, ha valaki jóképű, de nem áradozok róla meg flörtölgetek vele. Tudom, manapság ez sokaknak ódivatú, de nekem ezek nem férnek bele egy kapcsolatba.
2021. ápr. 5. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha erre célzol nem csalnám meg a barátomat soha,imádom őt és nagyon nagyon tetszik. De a nézegetés,chatelés, barátkozás belefér mellette más srácokkal. A társadalom kb fele férfiakból áll szóval nehéz lenne elzárni magam:D de semmit nem titkolok előtte
2021. ápr. 5. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kényszerít, így nem "kell" lemondani erről.

Viszont már én se nézek más pasit. A páromat imádom, számomra ő a legjóképűbb, legszexibb, így egyszerűen nincs arra szükségem, hogy mást nézegessek.

2021. ápr. 5. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
1-essel értek egyet. Ha valakinek ez gond az menjen pszichológushoz, ezen akkor sem tudnék változtatni ha akarnám se.
2021. ápr. 5. 16:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Attól hogy van párom látom hogy más férfiak is jól néznek ki, de ettől még nem fognak érdekelni.
2021. ápr. 5. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugyanannyira nézem meg a férfiakat is, mint a nőket. Látom, ha valaki jól néz ki, jó a stílusa, satöbbi, de ennyi.

L, heteró

2021. ápr. 6. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!