Trópusi erdőben allatvilag nézegetése lehetséges?
Sziasztok:) nagy vágyam egyszer egy olyan kirándulásra menni, ahol egzotikus állatokat nézhetek meg a lakóhelyükön.
Gondolom hogy nagyon sok pénzbe kerül, esetleg valakinek volt már hasonló? Egyébként létezik ilyen? Gondolom kötelező oltasok kellenek.
Van valakinek ilyen vágya meg rajtam kívül?
Tudnátok segíteni h lehet ezt megvalósítani? :)
Előre is köszönöm.
Persze, amíg nem jön a 'Tigris! Tigris! éjszakánk
Erdejében sárga láng,/
Mely örök kéz szabta rád/
Rettentő szimetriád?'
Én voltam Indiában és az Amazonasnál is. Azért azt ne gondold, hogy kiülsz a domboldalra és ott sétálgatnak a különleges állatok... Általában valami safarira kell befizetni valamelyik nemzeti parkban, vagy vadlesekhez, etetőkhöz menni. A sűrű dzsungelben csak így láthatsz állatokat ha szerencséd van és elég időt is eltöltesz ott.
Most Afrikába készülök, ott is egy szafarira fizetünk be.
Az árak változóak, repülőjeggyel együtt normális körülmények között nem nyomorogva két hét millió felett van, bárhova mész. Talán Afrika kijön kevesebből.
Először nézz ki célterületet. Amazónia, Costa Rica nagyon dús növényzetű és tele van színpompás madarakkal, hüllőkkel, Afrikában a nagyvadak jellemzők szavannás tájakon - itt is van ugyan dzsungel, ahol gorillákat is lehet nézni, de kockázatosabb részeken és rendkívül drágán. Zsiráf, elefánt, oroszlán itt lesz.
Afrika amúgy nagyon nem olcsó, a helyieknek lehet ugyan kedvező az árszabás, külföldieknek pofátlanul magas díjakkal kell számolni sok helyen (napi több száz dolláros szafarik, 50 dollár egy kép a Viktória-vízesésnél stb...), India sokkal olcsóbb, csak más a fauna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!