Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti lemondanátok más nők nézegetéséről, ha barátnőtök lenne?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 5. 13:12
4/17 anonim válasza:
Nem vakságot fogadok...Nem börtönbe kerülök ha párkapcsolatban leszek...attól hogy megnézem nem öltöztetem le csak megnézem..exemmel volt mikor kibeszéltük ki miért néz ki jól legyen az pasi vagy lány.
5/17 anonim válasza:
Mármint hogyan? Nyilván nem nézegetném 0-24be az instát és likeolgatnák...
De ha megyek az utcán és jön velem szembe egy lány, nem fogom lehajtani a fejem
7/17 anonim válasza:
Párkapcsolatban eleve nem érzek késztetést ilyesmire, tehát igen. 5 hónapja vagyunk együtt, egyszer sem éreztem azt, hogy most meg kéne néznem XY-t.
8/17 anonim válasza:
Én automatikusan megnézek minden lányt,relfexből jön, ha nem tetszik akkor is megnézem :D...ha van kapcsolatom ha nincs..
9/17 anonim válasza:
Igen. De ha szép lányt látok, megnézem, hogy milyen szép. De nem szemezek vele, ennyi.
10/17 anonim válasza:
nőként mondom, aki ilyet elvár az egy idióta kontrollmániás pitsa. aki szerint reális ilyet elvárni, az naiv és buta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!