Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Meg tudnátok bocsátani a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnátok bocsátani a barátotoknak, hogy dr*gozott?

Figyelt kérdés

Meg tudnátok bocsátani annak az embernek akivel az életeteket tervezitek?

3 éve vagyunk együtt és elég komoly a kapcsolatunk. Mielőtt megismert elég keményen csinálta, de miattam leszokott érte. Összesen a 3 év alatt 2x csinálta, de úgy, hogy megmondta a szemembe hogy ezt tette. Az elsőualkalomkor megmondtam neki, hogyha még egyszer megtörténik engem elveszít. Most elég komoly gondok vannak az én, az ő családjában és kettőnk közt is és megtörtént újra. 3 napja ez jár az eszemben és arra jutottam, hogy nem tudom magam gyűlölöm e ezmiatt vagy őt….

2021. máj. 31. 09:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
58%

Tobben drogoznak, mint gondolnad. Persze nem ilyen lecsuszott, csoves drogos szinten, hanem neha. Erre az utobbi par evben jottem ra, miota sok-sok kollegaval dolgozom egyutt, hogy szinte minden harmadik ember siman hasznal valamit egy buliban.

Mondjuk mas, ha otthon egyedul, onnan konnyebb ut vezet a raszokashoz szerintem.

2021. máj. 31. 09:54
 2/22 anonim válasza:
23%
Nem, minden drogos féreg, és az is marad.
2021. máj. 31. 10:08
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Én nem tudnék neki megbocsájtani, de ez egyéni szocprobléma, neked kell döntened
2021. máj. 31. 10:21
 4/22 anonim ***** válasza:
98%
Megmondtad neki, hogy ha még egyszer megtörténik akkor vége. Megtörtént. Szakíts. Bármilyen stresszhelyzet lesz megint meg fogja tenni és lehet, hogy nem hagyja abba.
2021. máj. 31. 10:23
 5/22 anonim válasza:
20%

0%? Ilyenkor tudom, hogy igazam van! >:)

A drogos egy dologra jó, megtanulni rajta a gumibot használatát. >:)

2021. máj. 31. 10:25
 6/22 anonim ***** válasza:
39%
#5, nem igazi 0 százalék, mert hamar kattintottam, pedig igazad van, csak nem ennyire drasztikusan
2021. máj. 31. 10:27
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Megbocsátani meg lehet, közös jövőt tervezni nem.
2021. máj. 31. 10:33
 8/22 anonim ***** válasza:
57%
A lényeget nyilván lehagytad: milyen drogot használt? Elszívott egy füves cigit? Az sokkal kevésbé gáz, mintha bepiált volna.
2021. máj. 31. 11:10
 9/22 anonim ***** válasza:
66%

Mit kell ezen megbocsatani?

Ez nem olyan, hogy valami erkolcsi bunt kovetett volna el, ez az o eletvitele.

Ezt vagy tamogatod vagy nem.

2021. máj. 31. 11:41
 10/22 SIDLER22 ***** válasza:
41%

Attól függ mit drogozott.

Az alkohol például kemény drognak számít. Mind a környezetre mind a személyre nagyon káros.

De például az LSD és MDMA-nak szinte semmi káros hatása nincs még nagyon akkor sem ha a szokásosnál picivel nagyobb adagot viszünk be. A füves cigi meg valahol a kettő (Alkohol vs MDMA) között van.

Persze minden mérték kérdése. Én is szívtam már 50-50%-os Dohány-füves cigit. Egyet beleszívtam és ez volt kb az én nagy drogozásom. Persze semmit nem éreztem tőle, de legalább kipipálhatom, hogy ez is megvolt :D

2021. máj. 31. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!