Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A ti barátotok is követi/nézegeti/szivezi folyamatosan az olyan lányokat akiken alig van valami ruha és rázzák magunkat a trendre tiktokon?
Nyilván ez nem a világ legnagyobb problémája egy párkapcsolatban de akkor is rosszul esik. Csak az ilyen fajta lányokat követi.
Kicsit lehúzó tud lenni mivel amúgy sincs önbizalmam és ezzel csak azt a visszajelzést kapom hogy az én testem nem olyan mint azoké a lányokè...
Féléve kapcsolatban vagyunk és stabil párkapcsolatról van szó, tényleg nagyon törődő velem. Néha úgy érzem hogy jobbat nem is kaphatnék de ahogy folyamatosan látom ezeket..
Nem, mondjuk az én barátom nem is igazán aktív közösségi oldalakon, tehát nála ez annyiben kimerül hogy pár ismerőse képét like-olja.
Ha amúgy jó a kapcsolatotok, mond neki hogy rosszul esik neked, beszéld meg vele.
Ugyan én fiú vagyok, de párkapcsolatban. Nem szoktam nézegetni, mert nem érdekel más a páromon kívül.
Azt javaslom, hogy ezt a kérdést így ahogy van, mutasd meg a barátodnak, de ne mondd el, hogy te írtad!
A barátom a kapcsolatunk elején ( talán olyan 1 évig) instagrammon kitetovált, félmeztelen nőket nézegetett, színezett. Engem is zavart, főleg mivel azok a nők tökéletesnek tűnnek (ezen van a hangsúly, hogy tűnnek) tehát rosszul éreztem magam, mivel nem nézek ki úgy mint ők. Illetve a tetoválás, van kettő, de olyan helyen ahol nem látja mindenki ( munka miatt) és beszéltem vele, megkérdeztem hogy miért nézi őket ha itt vagyok én. Elmondtam hogy rosszul esik hogy őket nézi és nem engem. Szerintem mondd el neki, hogy zavar , és kérdezz rá a miertjere.
Nálunk az lett a vége hogy igazam van és sajnálja. Tehát nem hiszem hogy rosszul fogsz járni :)
Nagyon szépen köszi mindenkinek !
Utolsó! Végül így elmondta az indokot hogy miért nézegette? Vagy ez szimplán olyan jó nekik?
Soha nem tudtam meg a választ, hogy pontosan miért nézte, mintha egyszer olyasmit mondott volna hogy csak a tetoválások miatt.
Te beszéltél a paroddal erről a dologrol? Sikerült közös nevezőre jutni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!