Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi lenne a helyes, mit tegyek?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a helyes, mit tegyek?:/ Szeptemberben szakítottunk barátnőmmel. 4 évig voltunk együtt távkapcsolatban. 5 éve ismerem. Rá 2 hónapra összejött felejtés céljából, de nem jött össze. Azóta sem lépett túl. Én azóta folyamatosan próbálkozom.

Figyelt kérdés
Már kocsival is elmentem, hogy megbeszéljük. (600km). De az önbizalmam csak még kevesebb lett:/ utána nem sokkal folyamatosan keresett engem. Mondogatta, hogy soha senki mást nem fog annyira szeretni, mint engem. A haverjaimra is ráírt, hogy összejönne velem, meg, hogy velem szilveszterezne. Viszont semmi tett nem társul mellé. Én pár napja megmondtam neki, hogy belefáradtam a sok próbálkozásba, és lemondtam róla. Szerintetek, hogyan szerezzem vissza? Mit tegyek, hogy csináljam? Minden estém maga a pokol emiatt. Látom rajta az akarást, de semmi. Közben látom, mit ír a haverjaimnak, amik jól esnek, mert tényleg szeret engem. Ui.: most költöztem volna abba a városba, albérletbe. Nyílván ott is kerestem volna munkát. Igen! Ennyire komolyan gondolom! Kérlek, csak olyan válaszokat írjatok, amik előre léptetnek ezzel kapcsolatban.:/ 18/F

2020. dec. 20. 15:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Most itt mi is a kérdés ? :D Azt mondod, hogy ő annyira szeret téged, és te is őt. Mégis más emberekkel illetve egy ilyen oldalon kérsz véleményeket, amit persze megtehetsz, de ez hol normális egy jó kapcsolatban? A ti kettőtök dolga lenne jól összedolgozni nem? Vagy manapság már a párkapcsolatok nem 2 félről szólnak? Nem értem az egészet, szóval ezt ne támadásnak vedd, csak nem értem a kapcsolatokat. Viszont sok sikert nektek! :)
2020. dec. 20. 16:03
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Egyáltalán nem veszem annak, teljesen igazad van! Csak neki van valakije. Állítólag nem tud mit mondani a családjának, ezért nem hagyja ott. De én ezen az okon kb csak nevetek. Ilyen szerintem nincs. Amikor nincs vele, akkor keres engem. Egyébként nem. Most van talán a második nap, amióta nem keresem. Csak most jönnek ezek a nyálas ünnepek, félek, hogy kifutok az időből:/ Annyira gyerekes ez az egész dolog, de mégis valós. Nem értem miért kavargok még mindig ezen. De valamiért biztos. Csak nem tudom mit csináljak. Amikor rákérdezek mit akar, akkor azt mondja, hogy velem, de nehezen megoldható.
2020. dec. 20. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Ismét én. :) Nos ilyen, legalábbis ehhez nagyon hasonló helyzet már nekem is volt. Én amellett döntöttem, hogy jobb lezárni vele az egészet, ha már a kapcsolat elején komplikál, kifogásokat, meg más emberek társaságát keresi. Majd lesz olyan, akit az én társaságom érdekel, mert már sok ilyen csaj volt. Őt pedig hagytam menni, és örülök is, hogy viszonylag kevés szenvedés után zártam le vele a kapcsolatot, ami még éppen hogy csak elkezdődött, de már rengeteget fájt, legalábbis számomra. Ő pedig közben biztosan röhögött és irkált 5 másik srácnak még. :D Nem is érdekel, hiszen az ilyen ember nem mellém való, és örülök, hogy gyorsan lezártam vele. Végig arra ment, hogy én írjam le neki, h szeretem. Mintha írásban lenne bármi jelentősége.. És annak is örülök, hogy ezt nem tettem meg, hogy bolondot csináljak magamból. :P

Szóval neked is azt ajánlom, hogy ne hagyd magad etetni, mert messze nem egy ember körül forog a világ, van még több milliárd lány, akikkel akár ezerszer jobban alakíthatod majd a dolgaidat. Sok sikert! :D

2020. dec. 20. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
ui.: bocsi a béna fogalmazásért, visszaolvasva egy káosz bénaság. :DD
2020. dec. 20. 21:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Teljesen érthető volt, köszönöm! Igen, talán így lenne a legjobb, persze. De annyiszor próbálkoztam már tényleg. Persze, 4 hónap nem sok idő, sőt... de az a baj, nem változott semmi. Sajnos nem tudom, mikor keressem. Nem tudom, mikor ér rá, stb. Én sajnos olyan ember vagyok, aki mindig a végletekig elmegy, ha kell. De ezt tudom, hogy egyszer megbánom:/
2020. dec. 20. 21:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Most beszéltünk. Azt mondta, én vagyok neki az igazi, meg tényleg szeretne engem ,de “MOST” nem megy. Nem tudom mire vélni:/
2020. dec. 21. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!