Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a helyes, mit tegyek?:/ Szeptemberben szakítottunk barátnőmmel. 4 évig voltunk együtt távkapcsolatban. 5 éve ismerem. Rá 2 hónapra összejött felejtés céljából, de nem jött össze. Azóta sem lépett túl. Én azóta folyamatosan próbálkozom.
Ismét én. :) Nos ilyen, legalábbis ehhez nagyon hasonló helyzet már nekem is volt. Én amellett döntöttem, hogy jobb lezárni vele az egészet, ha már a kapcsolat elején komplikál, kifogásokat, meg más emberek társaságát keresi. Majd lesz olyan, akit az én társaságom érdekel, mert már sok ilyen csaj volt. Őt pedig hagytam menni, és örülök is, hogy viszonylag kevés szenvedés után zártam le vele a kapcsolatot, ami még éppen hogy csak elkezdődött, de már rengeteget fájt, legalábbis számomra. Ő pedig közben biztosan röhögött és irkált 5 másik srácnak még. :D Nem is érdekel, hiszen az ilyen ember nem mellém való, és örülök, hogy gyorsan lezártam vele. Végig arra ment, hogy én írjam le neki, h szeretem. Mintha írásban lenne bármi jelentősége.. És annak is örülök, hogy ezt nem tettem meg, hogy bolondot csináljak magamból. :P
Szóval neked is azt ajánlom, hogy ne hagyd magad etetni, mert messze nem egy ember körül forog a világ, van még több milliárd lány, akikkel akár ezerszer jobban alakíthatod majd a dolgaidat. Sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!