Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Meg tudnátok bocsátani a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnátok bocsátani a barátotoknak, hogy dr*gozott?

Figyelt kérdés

Meg tudnátok bocsátani annak az embernek akivel az életeteket tervezitek?

3 éve vagyunk együtt és elég komoly a kapcsolatunk. Mielőtt megismert elég keményen csinálta, de miattam leszokott érte. Összesen a 3 év alatt 2x csinálta, de úgy, hogy megmondta a szemembe hogy ezt tette. Az elsőualkalomkor megmondtam neki, hogyha még egyszer megtörténik engem elveszít. Most elég komoly gondok vannak az én, az ő családjában és kettőnk közt is és megtörtént újra. 3 napja ez jár az eszemben és arra jutottam, hogy nem tudom magam gyűlölöm e ezmiatt vagy őt….

2021. máj. 31. 09:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én nem értek hozzá, hogy mi a neve, de azthiszem krekk.
2021. máj. 31. 12:30
 12/22 SIDLER22 ***** válasza:
100%
Na az tényleg nem játék...
2021. máj. 31. 12:35
 13/22 anonim válasza:
73%

Krekk???

AZONNAL, MOST, küld a Durva anyjába!!!

2021. máj. 31. 13:13
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Velem ezért szakított a volt barátnőm,segítenie kellett volna nem kidobni ez a véleményem. Mert már 2 éve egyáltalán nem csinálom...a saját erőmből mondtam le róla,szóval nem egyből dobálózni kellene egy ilyen emberrel szerintem.
2021. máj. 31. 13:32
 15/22 A kérdező kommentje:
Ő leszokott róla, és azért is bánt ennyire ez a két alkalom mert nagyon szeretem és nem akarom, hogy vissza csússzon..
2021. máj. 31. 13:47
 16/22 anonim válasza:
51%

15.-re.

HAZUDIK!!!

A drogos SOHA nem szokik le, csak szünetel. Aztán ha lesz valami baj, pl.: meghal az anyja, a hörcsöge leellik, majd megeszi 2 kölkét, vagy elveszik a kedvenc sapkája, na akkor egyből újra rámegy a cuccra.

A drogos csak a halálakor szokik le!

De az írásodból ítélve, te nem fogod kidobni, majd TALÁN akkor, amikor le kell cumiznod a cigó dílerét, hogy kapjon cuccott, mert már nem lesz pénze.

2021. máj. 31. 13:57
 17/22 anonim ***** válasza:
54%
Eleve szóba sem állnék egy drogossal, nem hogy párkapcsolat.
2021. máj. 31. 14:38
 18/22 anonim ***** válasza:
65%

Segítek, aki azt mondja hogy leszokott róla de azóta 2x is csinálta az nem szokott le...ráadásul krekk...

Amúgy meg most őszintén számít hogy drogozik?

Több száz (de lehe hogy inkább ezer) magyar nő él és szül gyereket egy léhűtő családbántalmazó alkesznek, de hát tudjuk, "ilyen a szerelem"...

2021. máj. 31. 15:25
 19/22 anonim ***** válasza:

1. Össze sem jöttem volna vele

2. Ha hazudta volna, hogy nem drogozik (amit elég nehéz, pláne ha keményen csinálja) , abban a minutumban vége lett volna részemről

2021. máj. 31. 17:50
 20/22 anonim ***** válasza:
31%
Ez függ sokmindentől. Otthon csinálja vagy eljár? Agresszív tőle? Itt azon van a hangsúly, hogy nálatok probléma van, és azért kezdte el újra, márpedig az életben még rengeteg probléma lesz, szóval ha ennyire nem tolerálod, akkor hagyd el, mert teljesen sosem fog leállni. És ahogy látom a hozzászólásba, nem is egy laza spangliról van szó, hanem krekk.. Gondold át jól azért, ez az évenkénti alkalom nem sok, de azt csak te érzed, hogy neked ez belefér-e
2021. jún. 1. 05:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!