Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz másokat?
A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt. Az a probléma, hogy Instagramon naponta bekövet más lányokat többet is aztán pár hét múlva kiköveti őket. Miért kell folyamatosan másokat nézegetni? Én nem nézek fiúkat. Snapchaten is felvett másokat mikor összejöttünk.
16/L
Szerintem, ha valaki kapcsolatban van tisztelje meg a párját azzal, hogy nem kedvelgeti mások képét (marmint idegen noket, pasiket) főleg ha tudja is, hogy az a másiknak rosszul esik. Nézze meg oké, de minek kell lájkolni? Az utcán is megnézed rendben, de nem mész oda a tudtára adni, hogy tetszik mikor kapcsolatban vagy.
Az én pasim is ezt csinálta, viszont ha en belajkoltam egy ismerosom kepet, egy teljesen normális képet, akkor mar kb szakitott.
Ha ezt leulnek megbeszelnia párok , hogy nem zavarja egyiket sem az úgy oke, de ha mar bantod vele a masikat az nem.
Minden névvel, képpel együtt van, mindenki látja, hogy kapcsolatban van az illető de folyamat masokat lajkol szerintem ez gáz.
Igen, aki kapcsolatban van ne lájkolgassa már mások képeit.
De csináld te is ugyan azt,mikor tudod hogy látnifogja és várd ki a reakcióját. Ha megkérdezi,hogy ezt mégis miért csinálod, csak kérdezd vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!