Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért néz másokat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz másokat?

Figyelt kérdés

A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt. Az a probléma, hogy Instagramon naponta bekövet más lányokat többet is aztán pár hét múlva kiköveti őket. Miért kell folyamatosan másokat nézegetni? Én nem nézek fiúkat. Snapchaten is felvett másokat mikor összejöttünk.

16/L

2021. máj. 31. 08:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Az ég áldja azt a fiút 🙏🏻🙄. Előre megmondom neked, ha te ezt csinálod tovább, nem lesz ez egy hosszú kapcsolat.
2021. jún. 7. 01:37
 22/27 anonim válasza:
Mert van szeme. Hűséget "fogadtatok" egymásnak, nem vakságot. Veled van együtt, téged szeret, de egy jól kinéző csajt továbbra is meg fog nézni, és te is nyugodtan megnézheted a pasikat, az nem megcsalás.
2021. júl. 30. 12:52
 23/27 A kérdező kommentje:
Attól mert valakit megnézel nem kell jelezni felé.
2021. aug. 7. 14:28
 24/27 anonim válasza:
100%

Szerintem, ha valaki kapcsolatban van tisztelje meg a párját azzal, hogy nem kedvelgeti mások képét (marmint idegen noket, pasiket) főleg ha tudja is, hogy az a másiknak rosszul esik. Nézze meg oké, de minek kell lájkolni? Az utcán is megnézed rendben, de nem mész oda a tudtára adni, hogy tetszik mikor kapcsolatban vagy.

Az én pasim is ezt csinálta, viszont ha en belajkoltam egy ismerosom kepet, egy teljesen normális képet, akkor mar kb szakitott.

Ha ezt leulnek megbeszelnia párok , hogy nem zavarja egyiket sem az úgy oke, de ha mar bantod vele a masikat az nem.

Minden névvel, képpel együtt van, mindenki látja, hogy kapcsolatban van az illető de folyamat masokat lajkol szerintem ez gáz.

2021. aug. 10. 09:16
 25/27 anonim ***** válasza:
0%
24. Ez akkora hülyeség, mit kell ezen megbeszélni? Lájkolta a képét, mert tetszett neki rajta valami, nem rabszolgaságot fogadott, hanem csak a barátod. Attól még, hogy mást lájkolt, téged szeret, és nem fogja a másikat felkeresni, hogy megcsaljon vele. Ha megteszi, ott már rég nem a képek lájkolása okozza a problémát. Különben is olyan képet lájkol az illető, amilyet csak akar, wtf? Nehogy már a másik döntse el, hogy mit csinálhat. Ha amúgy szexi a harmadik fél, nem mindegy, hogy ismerős vagy sem? Én a helyedben azon gondolkodnék el inkább, hogy elég jó vagyok-e a másiknak.
2021. aug. 10. 13:13
 26/27 anonim ***** válasza:

Igen, aki kapcsolatban van ne lájkolgassa már mások képeit.

De csináld te is ugyan azt,mikor tudod hogy látnifogja és várd ki a reakcióját. Ha megkérdezi,hogy ezt mégis miért csinálod, csak kérdezd vissza.

2021. szept. 10. 07:22
 27/27 anonim ***** válasza:
26. Miért ne? Azt lájkolok, akit akarok, és ebbe a párom sem szólhat bele. Ettől még nem fogom megcsalni. Sőt, engem az sem érdekel, hogy ő kit lájkol. Ha nem tetszik, kereshet olyant, aki a meg is adja a jelszót a telefonjához. Komolyan, nem értem mire fel ez a nagy kontroll mánia.
2021. szept. 10. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!