Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz másokat?
A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt. Az a probléma, hogy Instagramon naponta bekövet más lányokat többet is aztán pár hét múlva kiköveti őket. Miért kell folyamatosan másokat nézegetni? Én nem nézek fiúkat. Snapchaten is felvett másokat mikor összejöttünk.
16/L
Szia!
A srácoknál szerintem gyakran előfordul, hogy rájuk jön ilyen szempontból az "5 perc", de ez egyáltalán nem tartós (mint mondtad ki is követi a lányokat egy kis idő után, ergó csúnyán fogalmazva jelentéktelenné válnak számára).
Tény, hogy azért neki sem kellene másokat nézegetni olyannyira, hogy ez számodra már felháborító legyen.
Véleményem szerint, ameddig nem látsz a viselkedésén változást (titkolózás, stb.) addig ezt nem is kell nagyon láttatnod vele.
Hidd el, a pasiknak bejön ha látják, hogy a barátnőjük magabiztos és azzal sajna csak "ellöknéd" magadtól, ha felhoznád, hogy "miért nézegetsz más lányokat?"
Sajátos tapasztalat:
Az én kapcsolatomban is ez volt egy időben...amikor elkezdtem úgy tenni, mintha nem érdekelne az, hogy kiket nézeget és nem a szeme láttára féltékenységi jelenetet rendezni, akkor abbahagyta azt, hogy lányokat nézeget és azóta amennyit csak lehet velem foglalkozik és nem más lányokat követ be. (fura szokás ez a srácoktól, de ha nálam bevált, hátha nálad is sikerülne).
Mindenesetre kitartást!
Kedves #12, köszönöm és örülök hogy megoldódott nálatok!
És kedves #13 nem is baj ha megnézi, de ehhez minek követni? Egyébként köszi vártam már egy fiú tapasztalatot!
Bocsi!
En voltam aki partolt!
Ha nem influenszereket lájkol, hanem körülöttük élő csajokat, akik elérhető közelben vannak, az más szitu!
Abszolút elítélendő részemről is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!