Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándékba kapott csokival illik megkínálni másokat?
Bővebben lent!
Szerintem felesleges túlgondolni, lehet hogy a sráccal jóba van, mert ugye létezik legjobb barát, de ki tudja, tőle megkérdezhetnéd, de nem ajánlom inkább, mert lehet, hogy csak a baj lenne
2020. dec. 15. 10:01
Ne gondold túl. Tőled van, viszont te átadtad neki, az már az övé. Szerintem azt kezd azzal a csokival amit akar, lehet hogy azt az ízesítést nem szerette.
2020. dec. 15. 11:19
Mert tetszik neki az a srác. Veled ellentétben. :D
2020. dec. 15. 12:15
4/13 A kérdező kommentje:
Tévedtek. Valamit nem értetek?
1/3 A srác a haverom, ők meg csak miattam ismerik egymást.
2/3 Azt hiszem 38 db volt benne és 3 db-onkènt más ízű volt.
3/3 Igen, neki valószínű a fiatal srácok jönnek be neki.... Te inkább maradj csendben.
A kérdésem az volt, hogy illik-e ilyesmit tenni, főleg egy drága csokival? Azt csak neki vettem. Barátnőit megkínálta, ez alap. De a haveromnak adott belőle és túl sokat! Ebből nekem semmi jó nem jön le! Szerintem bunkóság! Srácot megkínál a neki vett csokiból....
1. vagyok: "Srácot megkínál a neki vett csokiból" - oké ez engem is zavarna, szóval érthető a kiakadásod kissé
Viszont te döntöd el, hogy megkérdezed őt
Vagy esetleg azt a haverod, akinek adta, hogy a lány hogy áll hozzá
2020. dec. 15. 17:24
A véleményem szerint, ez igen is udvariatlanság volt a lány részéről, ha kapok valakitől egy ajándékot, nem kezdem el szétosztani mindenki között. Nem arról van szó, hogy ne kínáljon meg mást is, de ennek is van egy mértéke. Amennyiben tényleg csak te általad ismeri, úgy még inkább kellemetlen a helyzet.
2020. dec. 15. 18:20
7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem egy személyes ajándékból, jelenesetben olyan, amely tükrözi a szándékom/érzéseim nem kéne megosztani mással! Barátnő/nők az oké, de basszus srácnak? Kell link róla? Ha igen, akkor gyors keresek egy képet a csokiról! Úgy hátha megértitek a bajomat.
Nyilvánvalóan azért válaszoltál rá támadóan, illetve a soraidból is az jött le, mert te is tudod, hogy ez mit jelentett nála.
2020. dec. 15. 19:55
9/13 A kérdező kommentje:
Arra céloz az előző válaszoló, hogy lehet bejön neki a srác
(1. voltam)
2020. dec. 16. 12:29
Kapcsolódó kérdések: