Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ajándékba kapott csokival...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajándékba kapott csokival illik megkínálni másokat? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Egy csajnak még korábban adtam egy nagyon nagy csokit, amiben majdnem 40 db kisebb csoki volt, az ára kereken 5000 forint. Ő megkínálta a barátnőit. Ez eddig oké, de elég sokat adott a haveromnak. Szerintem simán tizen felül. Kétszer adott neki amúgy. Miért adott abból a csokiból másoknak, főleg egy srácnak?? És olyan sokat??

2020. dec. 15. 09:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Figyelj! Nem. Hidd el! Nem! Nem érthetitek, mert nem tudtok konkrétumokat! Nem megyek bele jobban a témába. Feltettem a kérdést, hogy illik-e vagy sem. Szerintem egy ilyen drága csokiból annyit vagy egyáltalán adni belőle xy darabot bunkóság!
2020. dec. 16. 16:25
 12/13 A kérdező kommentje:
Itt a csokihoz a link: [link]
2020. dec. 16. 16:50
 13/13 anonim válasza:
Én is csináltam ilyet, de akkor amikor akitől kaptam nem látta. Szimplán azért, hogy ne én zabáljam be az egészet 2 nap alatt, mert sajnos képes vagyok rá. Lehet csak nem akar elhízni, bár én nem ismerem őt, de a lányok egy része odafigyel, hogy mit eszik
2021. jan. 5. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!