Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bánt ez másokat? Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Szóval, megismertem egy srácot a buszon. Igazából először csak leült mellém nem is szóltam hozzá de később beszélgetni kezdtünk és jóba lettünk. Találkoztunk kb 5x az elmúlt egy hónapban. Inkább facen beszélünk mert egyetemista és távolabb van az egyeteme. Na mármost, szerintem belőlünk még lehet bármi mert számomra nem közömbös és én se vagyok neki. (ez kiderült) és én szeretnék vele többet találkozni és ő is velem, de a szüleim és a barátaim ellenzik mert hogy a srác nem illik hozzám. Ezeket mondják: - Te gyönyörű vagy és jobbat érdemelsz, - Nézz már rá erre a srácra te egy fullos csaj vagy és neked ő kell? Szóval ilyenek és ez engem nagyon bánt mert nem a külsője érdekel, nagyon kedves, aranyos és nagyon okos, jó a humora, szóval minden ami egy fiúban csak vonzó lehet. Elismerem nem egy Adonisz de engem nem zavar akkor? És már kb egy egy találkozás előtt kapom a fejmosást és ez nagyon bánt. Miért bánt ez másokat? Mit tegyek ellene?2018. jan. 22. 19:16
1/4 anonim válasza:
Csak te döntöd el, hogy kivel akarsz járni! Nem a szüleid, meg a barátaid!
2/4 anonim válasza:
Szard le őket. Már bocs. De ha ebbe belekötnek, akkor úgyis bármibe belekötnének...
3/4 anonim válasza:
Tényleg igazuk van a válaszolóknak. Ne érdekeljen az, hogy mit mondanak mások. Pl ha fejmosást tartanak, egyszerűen állj fel és menj ki a szobából, kifejezve, hogy ez téged nem érdekel. Én is sokszor megkaptam hasonlókat, de nem foglalkoztam velük.
Sajnos a legtöbb ember a felszínt nézi, ezért is ilyen a mai világ...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, rájöttem hogy el kell fogadniuk hogy boldog vagyok, ha TÉNYLEG szeretnek. Aki nem támogat ebben az nem számít akkor nekem se. Köszi a válaszokat.
2018. jan. 26. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!