Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos vagyok! Mit tegyek ellene?
Nem vagyok Keresztény, de annyit tudok, hogy a Szeretet ünnepe azt jelenti, hogy Jézus irányában kell szeretettel fordulni.
Őt kell megajándékozni és nem magadat egy barátnővel.
Nem kell magányos légy, a Keresztények ha Jézust szeretik, sosem lehetnek magányosak.
A barátnőd pedig idővel biztos eljön.
Ettől függetlenül ha gondolod írj rám, segítek, hátha 1-2 lányismerősöm a közeledben lakik.
Csak írd meg merre laksz.
Hát akkor már csak a Star Wars-t tudom ajánlani.
Én 1 hete premier napján ott csíptem fel egy igen helyes kislányt, külön kis rajongó volt.
Végén sírt, letöröltem a könnyeit.
Máris barátok lettünk.
Az ünnepekbe törődj bele (max ha itt neten nem csípsz fel valakit a kérdés kapcsán hirtelen). A jövőben járj el valamilyen helyre foglalkozásra, sportra bármire (soroljam?) ahol vannak lányok, és ott tedd meg a legnehezebbet, PRÓbálkozz!
(és egy nap majd PROfi leszel)
Amúgy szerintem #6 igencsak örülne a társaságodnak...
;)
Néha nem is tudod, hogy kiben rejlik a lehetőség, hogy boldog legyél vele. Én például nagyon utáltam a jelenlegi páromat. Egy idegesítő, beképzelt, arrogáns idiótának tartottam. 😅 Aztán egyik nap nagyon unatkoztam, így mégis elmentem vele találkozni. Csakhogy legalább valami történjen. Azóta az esküvőnket tervezzük.
Szerintem légy nyitottabb, ha pedig valaki tényleg tetszik, akit meglátsz/megismersz, legyél merész kezdeményezni. Nekem pl tökre bejött, ha egy pasi meglátott az utcán és utána vette a bátorságot, hogy leszólítson. Ezek olyan férfias gesztusok. Sajnos férfiként neked kell megdolgoznod ezékért a dolgokért. De még mindig jobb helyzetben vagy, legalább a kezedben van az irányítás.
Ha gondolod akár az interneten is elkezdhetsz chatelni. Ez nekem legalábbis bevált. Ott mindenki amúgy is sokkal nyitottabb és fesztelenebb.
Jézus is szarik rád hidd el. :D
Nekem meg van barátnőm, de nem érdeklem, alig keres, szóval ünnepek után lapát lesz.
Éld túl, pár nap az egész. Utána lehet menni kondizni, meg beújítani pár új cuccal a gardróbod amitől csúsznak a bugyik. :D
Ennyi az egész.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!