Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljak hogy ne legyek...

Mit csináljak hogy ne legyek magányos? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Lehet hogy ez egy általános kérdés ebbe a kategóriában, de a helyzet az hogy most volt egy olyan lány az életemben akit nagyon szerettem de nagyon átvert és annak ellenére hogy konkrétan kapcsolatba se voltunk, csak úgy elvoltunk, én nagyon szeretem és nem tudom ezen hogy tegyem túl magam.

Én egy nagyon érzelmes tipusú fiu vagyok amit a lányok nem kedvelnek. De nem tudom elrejteni az érzelmeimet előlük és ettől mindig dobnak, pedig csak velük akarok lenni, szeretni őket, több időt tölteni közösen, ölelgetni őket (mert szerintem az ölelés az egyik legjobb dolog a világon)

Szerintetek mit kellene tennem hogy ne legyen ilyen érzelgős mert ha nem lennék az szerintem nem lenne ez a magányosság. 21/F

2016. márc. 26. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem az a baj,hogy érzelmes vagy,hanem az,hogy nem mindegy, kinek adod ki magad.

Könnyen kihasználhatnak, meg is történt gondolom.

2016. márc. 26. 23:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már olyan, hogy túlságosan "szerelmesnek" tűntem már az elején és ezért hátrált meg a csaj. Persze a csajok mindig arról áradoznak, hogy ilyesmire vágynak, de meg kell találnod azt a határt amitől még megtartod azt a férfias távolságot tőle, főleg az elején, ne "nyáladdz" előtte.
2016. márc. 26. 23:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el ismerkedni! :) Komolyan, más megoldás nem igen létezik a magány ellen. Mi a helyzet a barátaiddal? Járj el velük többször, amikor csak teheted és az időd is engedi. Ritka egy fiúban/férfiban az érzelmesség szóval légy büszke magadra! Figyelsz a partneredre, ez csodás! Nincs min változtatnod. Csupán hasonló személyt keress, mint amilyen te vagy. Nem túl nehéz, hidd el. :)
2016. márc. 26. 23:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem most mindenképp próbáld meg elterelni a figyelmedet erről az egészről...

Ha ez meg van és túlléptél rajta, válts stratégiát.

Mindenképp érzelmes vagy, ezt nem fogod tudni megváltoztatni, NEM IS KELL, MERT NAGYON JÓ TULAJDONSÁG.

Itt az a cél, hogy próbáld meg visszafogni magad. Muszáj ezt gyakorolnod folyamatosan és muszáj tartást biztosítani... mert csak így érheted el a kiszemelt célt, lányt :)

Tehát amit előttem is írtak a többiek: nem jó a túlzott érzelem, de a túlzott ridegség sem. Próbáld megkeresni a középutat. De mondom, ezt gyakorolnod kell és fokozatosan adagolni az érzelmeket... és magadban kiélheted "érzelmesen" minden percét.

Sok sikert!

2016. márc. 27. 08:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Én néha, esetenként kifejezetten imádni tudom azt, ha valaki érzelmes, nincs ebben semmi negatív szerintem! Még akkor is, ha sokan bemesélik, hogy ez manapság "hátrány".

A legkomolyabb tanács, ami lehet ide az, hogy a megfelelő embernek kell kitárulkozz, annak, aki megérdemli.

Az is jó, ha eleve elkomolyodott kapcsolatban mutatod ki, vagyis nem a kapcsolat elején, vagy az ismerkedés fázisában.

Szerintem az ún. "aranyközépút" itt leginkább úgy néz ki, hogy a barátnőddel "párhuzamban" teszed ki a szíved. Minden kapcsolatban ez tűnik a legegészségesebbnek, hogy egyszerűen figyeled, a párod mennyi szeretetet nyújt neked, és ne kapjon ennél többet/se kevesebbet.

Gondolj bele abba, hogy sok normális ember lustának/érzéketlennek/bunkónak érezheti magát a kapcsolatban a hangsúlyosabb párjuk mellett.

Simán azért is zavarhat egy embert a szeretetem, mert úgy érzi, a maga jelleméből nem tudja viszonozni, anélkül meg nem úgy értékeli.

2016. márc. 28. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!