Róbert dávid kérdése:
Magányos vagyok, mit kezdjek ellene?
Figyelt kérdés
vannak facebook ismerőseim akikkel beszélgetek de azok is jelentéktelennek számítanak mert amikor megkérem hogy találkozzon velem mindig kitalálnak valamit,eljárni nem sokat szoktam otthonról nem tudom hova kéne ahol ismerkedhetnék emberekkel, barátnőm sincsen úgy érzem nem kellek egyik nőknek se szarnak rám.volt egy csajom 1,5 hónapja de az is dobott mert nem jártam el vele helyekre mert én inkább zárkózott típus vagyok.nem szeretek már a négy fal között lenni ezért tenni is akarok valamit de nemtudom hol kezdjem esetleg munkahely,suli. valahol mindig is egyedül voltam nem voltam az az ember akinek sok barátja lett volna,de ha adtok pár tippet merre kezdjem meg köszönném2016. máj. 30. 18:45
1/1 Pityu nevű válasza:
Érdekes. Szerintem nyílt ki jobban, a csajok szeretik a bevállalós humoros pasikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!