Mit kezdjek magammal? Örökösen magányos vagyok.
Nem kell magadban NAGY hibát keresni ezért. Lehet, hogy más hullámhosszon vagy mint a többség, nem megy a felületes fecsegés. Az ún. introvertált emberek nehezebben kötnek barátságot, visszahúzódóbbak. Valószínűleg az alkatod is ilyen lehet.
Az is elvonhat az emberektől, ha az embernek titka van, amit nem oszthat meg. A másik, amit fentebb említettem, hogy más vagy mint az átlagember, hullámhosszbéli különbség. És az emberek ezt nem szeretik - még ha jóindulatú vagy is – a csorda ösztön alapján mindig kell keresni ellenségképet, bűnbakot, akit kiközösítenek, mellőznek. Én érdekes módon, ezt felnőtt koromban tapasztalom, pl. munkahelyen. Iskolás koromban is magányos voltam, emlékszem hogy én is zokon vettem, ha egyedül kell gyalogolnom a kiránduláson – bár nem feltűnően voltam magányos, csak belül én így éltem meg.
Ezzel együtt kellenek az emberi kapcsolatok, ne add fel a keresést. Mindig előlegezd meg a bizalmat, próbálj barátokra találni. Ha visszautasításra lelsz, az se vegye el a kedved. Aki mer az nyer, ha nem kockáztatsz a bizalom adással és a programra elmenéssel, nem lesz barátod.
Mit jelent az egyedibb érdeklődési kör?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!