Mit kezdjek magammal olyan magányos, vagyok?
Figyelt kérdés
Mikor iskolába jártam mindig távolságot tartottam a többiektől, akkor nem zavart úgy éreztem, jól vagyok. Pár éve végeztem most egyetlen barátom, sincs sose volt párkapcsolatom. Folyton szomorú vagyok, csak arra vágyok, hogy elmehessek valakivel akárhová, vagy hogy velem is sétáljon valaki az utcán. Már többször eldöntöttem változtatok de, valahogy folyton visszaesek ebbe az „unott „állapotba és eltelik az idő míg én észbe se kapok. Tudom, hogy én szúrtam el de most mihez kezdjek?2014. márc. 4. 19:29
1/4 anonim válasza:
ismerkedj a körülötted lévő emberekkel.
3/4 anonim válasza:
Ne add fel. Ha csaj vagy, csak menj el egy szórakozóhelyre, és találsz valakit. Ha pasi, akkor sörözni indulj, aztán valami csak lesz :D
4/4 anonim válasza:
én is magányos vagyok. nekem van párom, de egy barátom sincs, mert a körülöttem lévők mind csak azt szeretik, ha nyalnak nekik :(
Mindig vihogni kell, bármit mondanak és nem szabad őszintének lenni, mert akkor kiközösítenek, mint engem. velem már a facebook-on sem beszélget senki, mert a pasikkal nem vagyok hajlandó kavarni, hiszen van párom. a csajok meg nem bírják, ha őszinte vagy velük, mindegyik divatmajom. :( én nem látok most megoldást, csak elköltözni innen, hátha az új helyen lesznek barátaim, akik nem felszínesek :( 29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!