Miért vagyok mostanában ennyire magányos?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, lány és még sohasem volt párkapcsolatom, de még csókolózni sem csókolóztam senkivel. A baráti társaságom teljesen normális, egy barátnőmnek van csak barátja, de az is friss, szóval egyáltalán nem számít cikinek a dolog. Mégis mostanában egyre többet gondolok rá, hogy nagyon kellene egy fiú es sokat gondolok a szexre is. Tudom, hogy természetes meg minden, de nagyon zavar, mert jövőre érettségizem, orvosi egyetemre készülök és úgy állok a dolgokhoz, hogyha most összejönnék valakivel, akkor csak elterelné a figyelmemet. Viszont a másik felem nagyon szeretné a dolgot. Nem arról van szó, hogy nem tetszenék a fiúknak, mert sokan nyomultak már rám, de sosem olyan, aki nekem is viszont bejött volna. Mostanában többet jártunk el a barátnőimmel bulizni és akkor is érdekeltem a fiúkat, de nem is értem, mert mindig visszahúzódó vagyok, típikusan az a lány, aki a sarokban ül és megfigyeli a többieket. Természetesen szeretek szórakozni meg inni, de nehezen oldódok fel. A józan eszem azt diktálja, hogy nem kellene magányosnak éreznem magamat, hiszen ott vannak a barátnőim és ráérek még a szerelemre stb., ezzel ellentétben ott van bennem az is, hogyha olyan fiúnak jönnék be, aki minden kritériumomnak megfelelne, akkor szinte elévetném magamat, vagy nem is tudom. :/ Tudnátok valami tanácsot adni? Tapasztalat? Előre is köszönöm! Szép napot! :)2014. márc. 3. 00:24
1/13 anonim válasza:
Dettó hasonló a helyzetem csak én 16/F
2/13 anonim válasza:
jön a tavasz.. ilyenkor mindenkiben jobban előjön a magány, szeretethiány..
3/13 anonim válasza:
a lényeg hogy ne görcsölj rá :) én is nemrég csókolóztam először és 20 éves vagyok
persze szar volt ennyit várni, de ne keseredj el azért :) eljön az
bár rendes párkapcsolatom még így sem volt :/
17 évesen még ne aggódj annyira :)
4/13 A kérdező kommentje:
Sajnálom! Remélem valaki tud nekünk segíteni! :)
2014. márc. 3. 00:30
5/13 anonim válasza:
ezen senki nem tud segíteni
csak te :)
ismerkedj
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Próbálok nem rágörcsölni, de nagyon nehéz. Már alig tudja vakami elterelni a figyelmemet.
2014. márc. 3. 00:33
7/13 anonim válasza:
Keress valakit, aki segít rajtad:P
8/13 A kérdező kommentje:
Ismerkednék szívesen, de nem túl bulizósak a barátnőim, így én sem járok olyan sűrűn, bár most már azért jobb a helyzet, mint régen. Az a baj, hogy nagyon válogatós vagyok, túl nagy álmokat kergetek és nem tudom, hogy hogyan lehetne az igényeimet kicsit csökkenteni...
2014. márc. 3. 00:38
9/13 anonim válasza:
Majd ha 5 év múlva ugyanitt tartasz, akkor csökkenni fognak az igényeid.
10/13 A kérdező kommentje:
Lehetséges, bár szerintem nem. :)
2014. márc. 3. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!