Híres akarok lenni, mint a Szirmai Gergő, így talán nem leszek magányos. Hogy kezdjek neki?
Híres? Szirmai Gergő? Most komolyan, ki Ő? mert én bizony nem tudom...
Mondjuk Arnold Schwarzeneggert, Sylvester Stallone-t, Charlie Chaplint, Michael Jacksont tudom... Ők tényleg híresek...
De sokszor a híres emberek magányosabbak, mint a nem híresek, hiszen Ők nehezen tudják kiválogatni ki az igazi barát és ki csak a hírességük (és a pénzük) miatt seper a holdudvarban.
Ha nem akarsz magányos lenni, akkor kezd azzal, hoy elkezdesz érdeklődni az emberek iránt: rámosolyogsz a közértesre, felhívod valamelyik közeli ismrősödet, hogy nincs-e kedve eljönni Veled fagyizni?, közben megkérdezheted, mivel tölti az idejét, stb.
"Hogy essek neki?" Csinálj valamit nagyon jól! :-)
Aki nem tudja, ki Ő, annak ajánlom a 'régóta' csodásan működő googlet. :D
Komolyra fordítva a szót, ha Őt hoztad fel példának, akkor követheted az ő útját. Elkezdesz videózni, és reménykedsz.
Azonban, hogy sikeres legyél picit komolyabb gondolkodás is szükségeltetik, amit a kérdés nem tükröz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!