Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm másokat is fogdos?
Figyelt kérdés
Igazából annyi hogy beszélgettünk és mondja hogy fiú osztálytársai seggét szokta fogdosni meg szokta őket harapdosni ez normális?
B:15 én:17
2019. okt. 5. 19:16
2/9 anonim válasza:
Nem vagy FÉRFI, és nem tudsz parancsolni neki, ezért teheti és teszi is meg.
3/9 A kérdező kommentje:
1. Hát megharapja pl másiknak a karját 🤔
2019. okt. 5. 19:35
4/9 A kérdező kommentje:
2. Én nem tudtam hogy ezt csinálja pont ma mondta én meg így "ok"🤨
2019. okt. 5. 19:36
6/9 A kérdező kommentje:
Azt mondja kolis szokás de mi a fsz xd
2019. okt. 5. 19:46
7/9 A kérdező kommentje:
De írtam ha én más "lány" segget fognam erre írta hogy az más 😅
2019. okt. 5. 19:49
8/9 anonim válasza:
“kolis szokás” hülyének néz a csajod, közbe minden nap mással fekszik le....
9/9 anonim válasza:
Gondolom milyen szoros kapcsolat lehet xdd 17 évesen kislányokkal jössz össze akkor mit vársz? még a veled egykorubbak se érettek csak játsza az eszét a nagyrésze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!