Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg a barátom, hogy nem szeretem ha állandóan fogdos meg odanyúl?
Figyelt kérdés
Ha feljön állandóan azt csinálja. De lent is, persze nem úgy, hogy mindenki látja. Ha mondom neki, hogy ne már akkor megsértődik és nekem kell állandóan bocsánatot kérni. Szeretjük nagyon egymást, de nem tudom megértetni vele, hogy ne állandóan csináljon olyanokat beszéltünk már róla. Ennél szokott durvább kéréseket is kérni ezzel kapcsolatba. Azt megérti, hogy nem szeretném még elveszteni. Nem volt még barátnője.
14L 15F
2016. júl. 20. 20:08
2/10 anonim válasza:
Mit fogdos? Mit csinál állandóan? Pls ez nem az ovi, mindent le lehet írni........
3/10 anonim válasza:
Mert még fiatal azt hiszi van barátnője akkor minden abból áll fogdossuk, kanos meg még kicsi nem éri fel ésszel a kapcsolat lelki részét. Ilyen korban minden fiúnak csak azokon jár az esze.
4/10 A kérdező kommentje:
Igazabol mar mondtam neki, hogy ha nem ert meg szakitsunk. De azt mondta, hogy abba hagyja mert nem éri meg neki annyira mert nagyon szeret. Egy ideig tenyleg abba hagyja, de utana megint folytatja. Ezen kívül tényleg komoly a kapcsolatunk nagyon.
2016. júl. 20. 20:46
5/10 anonim válasza:
Hát ha neki abból a kapcsolat hogy fogdosson akkor tényleg nagyon komoly kapcsolat.Ja és nem fejezi be a mondatot..Nagyon nagyon szeretlek..fogdosni:) Azért nem éri még neki a szakítás mert akkor megint szarakodhat hogy új csajt találjon akit fogdoshat..inkább hagyd ott és keress olyat aki szeret is és nem csak fogdosásra kellesz neki.
6/10 A kérdező kommentje:
Beszeltunk rola es azt mondta, hogyha emiatt szakitanek akkor nem fogja tobbet csinalni. Mert nem eri meg neki, hogy elhagyjam emiatt es, hogy ne gondoljak ilyet, hogy csak azert van velem egyutt, mert teljes szivebol szeret.
2016. júl. 20. 23:27
7/10 anonim válasza:
Szóval ne gondolj olyat,hogy tiszta szívéből szeret.Hát ez gáz mit ne mondjak.. olvasd el amit írtál és fogalmazd át:)
8/10 anonim válasza:
Jó oké értem,hogy mit szerettél volna írni.Furcsán fogalmaztál.
9/10 A kérdező kommentje:
Juj most látom. Tényleg nem így akartam írni. Hanem, hogy nem azért van velem együtt, hogy olyanokat csináljon. Azt mondta, hogy más lányhoz hozzá se tudna érni, ilyeneket csinálni
2016. júl. 21. 00:51
10/10 davit barbara válasza:
Szerintem mond meg neki hogy nem keszultel fel ra. Es hogy varjon rad meg.Ha szeret akkor megerti. Es ha veletlenul nem erti meg es megsertodik akkor ne kerj bocsanatot. Mert nem fogja sokaig birni es majd o fog. remelem segitettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!