Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért néz másokat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz másokat?

Figyelt kérdés

A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt. Az a probléma, hogy Instagramon naponta bekövet más lányokat többet is aztán pár hét múlva kiköveti őket. Miért kell folyamatosan másokat nézegetni? Én nem nézek fiúkat. Snapchaten is felvett másokat mikor összejöttünk.

16/L

2021. máj. 31. 08:34
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
16%
mert tetszenek neki
2021. máj. 31. 08:44
 2/27 anonim ***** válasza:
40%

Attól, hogy néz más lányokat, az nem azt jelenti, hogy Téged nem szeret/megcsalna! Nincs ezzel semmi baj, nem Te vagy az egyetlen lány a Földön.

Ne legyél féltékeny, mert az ilyen dolgok könnyen egy kapcsolat végét jelenthetik!

2021. máj. 31. 11:18
 3/27 anonim ***** válasza:
88%

En nem ertem azokat akik ezt leszarjak es azt mondjak "ne legyel feltekeny".

Ezek az emberek szerintem nem tudnak bele gondolni a masik helyzetebe (empatia).

Vagy szamukra is egy kapcsolat olyan jelentektelen mint az, hogy egyaltalan nem zavarja oket ha a parjuk masokat nezeget.

Ep eszu embernek ez - teljesen ertheto modon - nem elfogadhato.

Az meg oke hogy az utcan veletlen egy popsira iranyul a szeme vagy kettore, de az hogy a masik orra elott csinaljuk ezt es szarunk bele, az undorito.

Ezt ferfikent irom.

2021. máj. 31. 11:47
 4/27 A kérdező kommentje:

#3 Habár én lány vagyok de ebben nagyon egyformán gondolkodunk. Nem érdekel ha megbámul mást az utcán mikor nem vagyok ott és az sem ha rákeres ezekre a lányokra hogy megnézze a képeket. De minek kell bekövetni meg jelezni feléjük ezzel.

Nem feltekeny vagyok csak rosszul esik

2021. máj. 31. 12:02
 5/27 nhzzhnnhzzhn ***** válasza:
0%
Hát lehet nincs rólad képe és ezért nincs mire vernie úgyhogy olyan lányokat keres akiknek vannak jó képeik fent
2021. máj. 31. 16:16
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

5-os

Hany ora gondolkozas utan jutottal erre a csodalatos valaszra?

2021. máj. 31. 16:19
 7/27 nhzzhnnhzzhn ***** válasza:
50%
2perc xdddd
2021. máj. 31. 17:36
 8/27 anonim ***** válasza:
70%
Ezt a “bekövetem majd pár nap múlva ki “ ez általában a követő szerzésére szokott menni. Nála nem lehet hogy ez a helyzet ? Nem védeni akarom, mert számomra se fér bele az, ha együtt vagy valakivel és másokat megnéz stb.
2021. máj. 31. 17:39
 9/27 anonim ***** válasza:
45%

De könyörgöm attól, hogy valaki belájkolja Palvin Barbi bikinis képét, még nem fogja kevésbé szeretni a barátnőjét... :D

Szerintem egy rendes kapcsolatban ez nem jelenthet problémát, ha a páromnak ez szúrná a szemét, az a kapcsolat végét jelenteni. Ő is nézeget kigyúrt hollywood-i szépfiúkat, én is lecsekkolok pár mutatós hölgyet és kész. Nincsen ebben semmi...

2021. máj. 31. 19:55
 10/27 A kérdező kommentje:
Nem Palvin Barbiról van szó, az nyilván engem sem érdekelne... Itt körülöttünk élő emberekről, akikkel összefuthatunk az utcán is például. Vagy távolabb élő nem celeb és nem influencer lányokról.
2021. jún. 1. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!