Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz másokat?
A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt. Az a probléma, hogy Instagramon naponta bekövet más lányokat többet is aztán pár hét múlva kiköveti őket. Miért kell folyamatosan másokat nézegetni? Én nem nézek fiúkat. Snapchaten is felvett másokat mikor összejöttünk.
16/L
Attól, hogy néz más lányokat, az nem azt jelenti, hogy Téged nem szeret/megcsalna! Nincs ezzel semmi baj, nem Te vagy az egyetlen lány a Földön.
Ne legyél féltékeny, mert az ilyen dolgok könnyen egy kapcsolat végét jelenthetik!
En nem ertem azokat akik ezt leszarjak es azt mondjak "ne legyel feltekeny".
Ezek az emberek szerintem nem tudnak bele gondolni a masik helyzetebe (empatia).
Vagy szamukra is egy kapcsolat olyan jelentektelen mint az, hogy egyaltalan nem zavarja oket ha a parjuk masokat nezeget.
Ep eszu embernek ez - teljesen ertheto modon - nem elfogadhato.
Az meg oke hogy az utcan veletlen egy popsira iranyul a szeme vagy kettore, de az hogy a masik orra elott csinaljuk ezt es szarunk bele, az undorito.
Ezt ferfikent irom.
#3 Habár én lány vagyok de ebben nagyon egyformán gondolkodunk. Nem érdekel ha megbámul mást az utcán mikor nem vagyok ott és az sem ha rákeres ezekre a lányokra hogy megnézze a képeket. De minek kell bekövetni meg jelezni feléjük ezzel.
Nem feltekeny vagyok csak rosszul esik
5-os
Hany ora gondolkozas utan jutottal erre a csodalatos valaszra?
De könyörgöm attól, hogy valaki belájkolja Palvin Barbi bikinis képét, még nem fogja kevésbé szeretni a barátnőjét... :D
Szerintem egy rendes kapcsolatban ez nem jelenthet problémát, ha a páromnak ez szúrná a szemét, az a kapcsolat végét jelenteni. Ő is nézeget kigyúrt hollywood-i szépfiúkat, én is lecsekkolok pár mutatós hölgyet és kész. Nincsen ebben semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!