Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk, lányok! Ti randiznátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Ti randiznátok önbizalom hiányos lánnyal?

Figyelt kérdés

2021. máj. 22. 21:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Biszex lányként én azt mondom igen, de ez függ a súlyosságától a dolognak. Sajnos én még nem fogadtam el magam teljesen és a családom se tudja (nagyrészt) a szexualitásomat, úgyhogy egy olyan lányra lenne szükségem, aki nálam magabiztosabb (ilyet nem nehéz találni) és mer lépéseket tenni felém, elengedi magát kicsit a kapcsolatban, amitől én is kissé oldottabbá válhatok.

Bár nem a kérdés része, de srácoknál viszont aranyosnak látom a visszahúzódó, önbizalomhiányos embereket, persze fontos, hogy másokat ezért ne utáljon, ne vegye egy kalap alá, hogy "minden nő ugyanazt akarja ezért nincs nekem ilyen még olyan kapcsolatom" szóval míg nem megy át az egész incelkedésbe és nem kezd el "nice guy" módra viselkedni, nonstop panaszkodni, addig oké, csak lássam rajta, hogy próbál fejlődni, hatnak rá a szavaim és a tetteim.

19/l

2021. máj. 30. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!